Το Νοσοκομείο Καλαμάτας ψάχνει καρδιολόγους με …μπλοκάκι για να «βγουν» οι εφημερίες – Για «επιτακτικές ανάγκες» κάνει λόγο η διοίκηση

/

Το μέγεθος του προβλήματος της έλλειψης μόνιμου ιατρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας δείχνει η προσπάθεια της διοίκησης να καλύψει τα κενά, ακόμα και σε ειδικότητες αιχμής, ψάχνοντας γιατρούς με μπλοκάκι.

Συγκεκριμένα, σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (ακολουθεί ολόκληρη στο τέλος του κειμένου), για την πρόσληψη ιδιωτών γιατρών ειδικότητας Καρδιολογίας, η οποία έχει ημερομηνία 13/04/2023, το Νοσοκομείο Καλαμάτας καλεί «ιδιώτες Ιατρούς να συνεργαστούν, με την Ν.Μ. Καλαμάτας, για κάλυψη κενών ενεργού (εικοσιτετράωρης) εφημερίας με σκοπό της εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργία της».

Στην ίδια απόφαση, η διοίκηση του Νοσοκομείου της Καλαμάτας κάνει λόγο για «έκτακτες, επιτακτικές λειτουργικές υπηρεσιακές ανάγκες» της καρδιολογικής κλινικής.

Η παροχή υπηρεσιών του ιδιώτη γιατρού στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας θα διαρκέσει μέχρι την 30η Ιουνίου, για δύο μήνες δηλαδή, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις μέχρι και την Τρίτη (18/4). Η συνολική δαπάνη φτάνει τα 6.000 ευρώ.

Αναλυτικά η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η υπόθεση για την οποία ζητήθηκε η άρση ασυλίας του Αλ. Γεωργούλη αφορά σοβαρά ποινικά αδικήματα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνεργασία Κίνας – Β. Κορέας «στο ανώτερο στάδιο» θέλει ο Σι Τζιπίνγκ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ