«Καθαρή» η ακτινογραφία του Γιάννη

17 Απριλίου 2023


 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τραυματίστηκε στη μέση και αποχώρησε, στο 1ο παιχνίδι της σειράς playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας, όπου οι Μαϊάμι Χιτ κέρδισαν με 130-117 τους Μιλγουόκι Μπακς.
 O Έλληνας σούπερ σταρ που είχε μία άσχημη πτώση στο παρκέ, η οποία προκάλεσε τραυματισμό στη μέση, αποχώρησε προσωρινά προς τα αποδυτήρια, γύρισε, δεν μπορούσε να βοηθήσει και έφυγε οριστικά από τον αγώνα, έχοντας αγωνιστεί μόλις 10:50. Σε αυτό το διάστημα σκόραρε 6 πόντους (2/4 δίποντα, 2/4 βολές), μάζεψε τρία ριμπάουντ και έκανε ένα λάθος.

 «Έγινε μια ακτινογραφία που ήταν καθαρή», είπε ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπούντενχολζερ, «άρα θα τον παρακολουθήσουμε, θα δούμε πώς θα τα πάει», πρόσθεσε

 Το παιχνίδι 2 της σειράς είναι τα ξημερώματα της Πέμπτης, επίσης στο Μιλγουόκι.

 Ο Αντετοκούνμπο, δύο φορές MVP αλλά και εκ νέου φιναλίστ για το βραβείο του πρωταθλήματος 2022/23, έπεσε με δύναμη  στο πάτωμα μετά από φάουλ με 4:13 να απομένουν στο πρώτο δεκάλεπτο. Έκανε τη μία από τις δύο ελεύθερες βολές που ακολούθησαν και έμεινε στο παιχνίδι πριν πάει στα αποδυτήρια με 1:46 να απομένει για την περίοδο.
 Μπήκε ξανά στο παιχνίδι με 9:56 για το δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά επέστρεψε στα αποδυτήρια λιγότερο από δύο λεπτά αργότερα. Αργότερα  το Μιλγουόκι ανακοίνωσε ότι δεν θα επέστρεφε για το υπόλοιπο της νύχτας.

 «Απλώς δεν κινούνταν, δεν φαινόταν άνετα, με αυτοπεποίθηση, οπότε ένιωθε ότι ήταν το σωστό να μην παίξει», είπε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ήττα των Μπακς από τους Χιτ στο πρώτο παιχνίδι των playoffs – Τραυματίας αποχώρησε ο Γιάννης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το στρατιωτικό καθεστώς της Μιανμάρ απελευθέρωσε πάνω από 3.000 κρατουμένους

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης