Η ΕΠΟ προκρίνει το Πανθεσσαλικό για τον τελικό κυπέλλου

Ο Βόλος και το Πανθεσσαλικό στάδιο παραμένει η πρώτη επιλογή της ΕΠΟ για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος και μένει να συμφωνηθούν οι προϋποθέσεις με τον Δήμο της πόλης και την αστυνομία. Η ομοσπονδία σε σημερινή ανακοίνωσή της εξηγεί πως αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει στείλει επιστολή στο ΟΑΚΑ, που θα εξεταστεί μόνο εφόσον συναινέσουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
    Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σχετικά με την φιλολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και σχετική ανακοίνωση του ΟΑΚΑ ως προς το γήπεδο τέλεσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος ανακοινώνουμε τα εξής.
    1. Σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου ο τελικός πρέπει να διεξαχθεί στο «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ» ΣΤΑΔΙΟ ΒΟΛΟΥ.
    2. Οι προδιαγραφές τέλεσης του αγώνα εξαρτώνται από την απόφαση που θα λάβει ο Δήμος Βόλου, στον οποίο ανήκει η κατοχή του γηπέδου, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.
    3. Οι προδιαγραφές αυτές θα συζητηθούν στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. στις 27.4.2023
    4. Η οποιαδήποτε αλλαγή γηπέδου είναι εκτός προκήρυξης και απαιτεί τη συναίνεση των δύο ομάδων.
    5. Για τον λόγο αυτό, η ΕΠΟ δεν έχει αποστείλει, μέχρι τώρα, επιστολή στο ΟΑΚΑ, αλλά διερεύνησε μόνο την τεχνική δυνατότητα χρήσης του σταδίου λόγω των εκτελούμενων εργασιών.
    6. Η ΕΠΟ ουδέν οφείλει στο ΟΑΚΑ. Όσοι υπεργολάβοι, από εργασίες του περσινού τελικού, έχουν αποστείλει τιμολόγια, έχουν εξοφληθεί.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ένοπλη ληστεία στη περιοχή της Ακρόπολης – Νοσηλεύεται διασωληνωμένο το 18χρονο θύμα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνελήφθη ο ταμίας του Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας στο πλαίσιο έρευνας για τα οικονομικά του κόμματος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ