ΟΑΚΑ: «Δεν υπάρχει επιστολή της ΕΠΟ για τον τελικό κυπέλλου»

18 Απριλίου 2023

Η ΕΠΟ δεν έχει υποβάλει αίτημα σχετικά με το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ. Οπως αναφέρεται σχετικά, υπηρξε διερευνητική τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, με τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ, Νεκτάριο Βιδάκη, χωρίς να γίνει αναφορά σε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Παράλληλα, η διοίκηση του ΟΑΚΑ επισημαίνει ότι η ομοσπονδία οφείλει ακόμη χρήματα από τον περσινό τελικό του κυπέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για την ορθή ενημέρωση των φιλάθλων το ΔΣ του ΟΑΚΑ ανακοινώνει ότι:
– Ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε επιστολή της ΕΠΟ σχετικά με τη δυνατότητα τυχόν διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2023.
– Η μοναδική επαφή αφορά σε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, προς τον πρόεδρο του ΔΣ του ΟΑΚΑ, Νεκτάριο Βιδάκη, τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου 2022. Ο κ. Μπαλτάκος, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες, διερευνητικά ζήτησε να πληροφορηθεί αν οι εργασίες ελέγχου όλων των μεταλλικών κατασκευών «Καλατράβα», οι οποίες ξεκίνησαν έπειτα από την υλοποίηση του σχετικού διαγωνισμού που διενέργησε το ΤΑΙΠΕΔ, θα επέτρεπαν διαθεσιμότητα του Σταδίου περί τα τέλη Μαΐου.
Ο κ. Βιδάκης ενημέρωσε επιπλέον τον κ. Μπαλτάκο για την εκκρεμούσα οφειλή της ΕΠΟ προς το ΟΑΚΑ από τη διεξαγωγή του περσινού Τελικού Κυπέλλου, για την εξόφληση της οποίας η Ομοσπονδία δεν έχει μεριμνήσει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του Γκατούζο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αμερικανικό διπλωματικό κομβόι δέχθηκε επίθεση στο Σουδάν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχασε αλλά άρεσε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχασε στον πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας του στην Ολλανδία αλλά άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, αν ληφθεί υπόψη ότι η πειραϊκή

Δείτε επίσης