Χαρίτσης: «Σε περιστατικά κακοποίησης δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις – Είμαστε με τα θύματα, πιστεύουμε τα θύματα, στηρίζουμε τα θύματα»

/

«Στηρίζουμε τα θύματα, χωρίς δικαιολογίες, ίσες αποστάσεις και “ναι μεν, αλλά”» δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OpenTV, αναφερόμενος στις καταγγελίες σε βάρος του Αλ. Γεωργούλη.«Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη» συνέχισε ο ίδιος, υπογραμμίζοντας: «Ηδημοσιοποίηση των στοιχείων της καταγγέλλουσας χωρίς την έγκρισή της είναι απαράδεκτη».

«Όσο και να προσπαθεί, η ΝΔ δεν θα καταφέρει να αλλάξει την ατζέντα» τόνισε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ. «Οι υποκλοπές, η κατάρρευση του επιτελικού κράτους, οι οικονομικές ανισότητες είναι τα ζητήματα που θα απασχολήσουν την προεκλογική συζήτηση» συνέχισε. «Ενώ μόλις χθες η Eurostat κατέταξε την χώρα μας πρώτη σε υπερβάλλουσα θνησιμότητα σε όλη την Ευρώπη».

«Ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει στον κ. Μητσοτάκη να συνεχίσει την πορεία της θεσμικής και οικονομικής κατάπτωσης της χώρας» κατέληξε ο Αλ. Χαρίτσης.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ρωσικά κατασκοπευτικά πλοία ύποπτα για σαμποτάζ στην Βόρεια Ευρώπη -Διαψεύδει το Κρεμλίνο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γ.Οικονόμου: Η εποχή του ΣΥΡΙΖΑ που σύνορα στη θάλασσα δεν υπήρχαν και στη στεριά ήταν αφύλαχτα ανήκει στο παρελθόν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: «Καταθέτουμε μια πρόταση διακυβέρνησης με στήριξη του εισοδήματος, ρύθμιση των χρεών και δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών»

«Επιμένουμε στην προγραμματική συζήτηση»δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας και τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, στον ρ/στ «Στο Κόκκινο 105.5,