Ο Βασιλόπουλος για την επίσκεψη Μητσοτάκη και το Καλαμάτα – Ριζόμυλος: «Ένα έργο που θα μπορούσε χθες να είχε ολοκληρωθεί, μπαίνει από την Κυβέρνηση σε τροχιά υλοποίησης»

/

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, της σύμβασης του οδικού άξονα Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο κ. Βασιλόπουλος σημειώνει:

Η υπογραφή από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το κορυφαίας σημασίας για τον τόπο μας έργο του οδικού άξονα «Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη» μας γεμίζει χαρά και μας ικανοποιεί.

Ένα έργο πολύπαθο, ένα έργο που θα μπορούσε χθες να είχε ολοκληρωθεί, μπαίνει από την Κυβέρνηση σε τροχιά υλοποίησης, αλλάζοντας τα αναπτυξιακά δεδομένα της περιοχής και το χάρτη της Μεσσηνίας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνήγορος του Πολίτη: Σωρεία προβλημάτων στη λειτουργία της «Κιβωτού του Κόσμου» και σοβαρές παραβιάσεις δικαιωμάτων των παιδιών – Oι αναφορές στη δομή της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μητσοτάκης από την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας: «Η Μεσσηνία δεν γυρίζει πίσω – Πάμε μόνο μπροστά, σταθερά, τολμηρά!»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

«Όχι» επιχειρηματιών στη μετατροπή του Επιμελητηρίου σε προεκλογικό κέντρο του Βαγγέλη Ξυγκώρου – Θέμα παραίτησης θέτουν ακόμα και μέλη της παράταξης του κ. προέδρου

Σοβαρές αναταράξεις στο εσωτερικό του Επιμελητηρίου της Μεσσηνίας προκαλεί η …κυοφορούμενη υποψηφιότητα του Βαγγέλη Ξυγκώρου στην

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα χωρίς νερό: Ο Κοσμόπουλος δηλώνει ότι πολίτες του ζητούν να γίνει δήμαρχος – Αντιπεριφερειάρχης προτείνει να πίνουμε μπύρα – Πρώην αντιδήμαρχος ανησυχεί για τη συχνοουρία!

Μπορεί οι κάτοικοι της Καλαμάτας να έχουν ταλαιπωρηθεί από τις διακοπές νερού, ωστόσο, για ορισμένοι αιρετούς