Κυρ. Μητσοτάκης: «Ο λαός δεν θέλει δεύτερη φορά στη συμφορά αλλά δίνει δεύτερη εντολή στην προκοπή»

« Ο λαός δεν θέλει δεύτερη φορά στη συμφορά, αλλά στην προκοπή» διεμήνυσε απόψε από τα Χανιά στην πρώτη του ομιλία στην επισημη προεκλογική περίοδο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επιπλέον ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι «η χώρα ξέφραγο αμπέλι δεν υπάρχει πια. Ο φράχτης στον Έβρο επεκτείνεται με την σφραγίδα της Ευρώπης, που απέρριψε την άθλια τροπολογία Παπαδημούλη που ζητούσε η άμυνα των εξωτερικών συνόρων να μην χρηματοδοτείται από κοινοτικούς πόρους, να την χρηματοδοτούν οι Έλληνες φορολογούμενοι», καθώς το Μεταναστευτικό αποτελεί μια απο τις κύριες αιχμές της «γαλάζιας» προεκλογικής εκστρατείας. Μάλιστα ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι «δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τα εθνικά μας δίκαια», ενώ σε ο,τι αφορά στον τομέα της οικονομίας ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε μια από τις κύριες προγραμματικές εξαγγελίες της Νέας Δημοκρατίας, ήτοι την αύξηση μισθών στον Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα ύψους 25% έως το τέλος της επόμενης 4ετιας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αλ. Τσίπρας: «Η 21η Μαΐου μπορεί να γίνει μία μέρα ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, γιατί ξέρουμε, μπορούμε και έχουμε σχέδιο»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τρεις στους τέσσερις Γάλλους δηλώνουν δυσαρεστημένοι με τον πρόεδρο Μακρόν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ