Συνελήφθη ο 34χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 71χρονης μητέρας του

22 Απριλίου 2023

Στον Κορινό Πιερίας φέρεται να τελέστηκε το έγκλημα με θύμα την 71 ετών γυναίκα από τη Χαλκηδόνα και δράστη τον 34χρονο γιο της, ο οποίος συνελήφθη το πρωί σε περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο κατηγορούμενος, αφού σκότωσε τη μητέρα του, φέρεται να τη μετέφερε με αυτοκίνητο στη Χαλκηδόνα, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου την εγκατέλειψε κοντά στα νεκροταφεία της περιοχής.

Από τα ιατροδικαστικά ευρήματα προέκυψε ότι η ηλικιωμένη έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, με τον δράστη να την πυροβολεί εξ επαφής.

Η σορός της γυναίκας είχε εντοπιστεί το πρωί της 4ης Απριλίου 2023, οπότε ξεκίνησαν οι έρευνες της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί εντόπισαν όλα τα στοιχεία του εγκλήματος και αναζητούσαν τα ίχνη του 34χρονου.

Επί έναν μήνα ο κατηγορούμενος μητροκτόνος φαίνεται να περιπλανιόταν σε διάφορες περιοχές. Το πρωί κάτοικοι της Τούμπας ειδοποίησαν την αστυνομία για περιφερόμενο άνδρα, η παρουσία του οποίου ήταν άγνωστη στη γειτονιά τους και τον έκριναν ύποπτο. Σε αστυνομικό έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε πως ήταν ο μητροκτόνος και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα οδηγηθεί για να απολογηθεί στα δικαστήρια της Κατερίνης, επειδή το έγκλημα τελέστηκε στην περιοχή της Πιερίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Τελετή βράβευσης δυο πυροσβεστών και μιας νοσηλέυτριας που έσωσαν βρέφος στο Κέντρο της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δεύτερη εβδομάδα συγκρούσεων στο Σουδάν – Kαμία διέξοδος από την κρίση δεν είναι ορατή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Βουλή: Ψηφίσθηκε το ν/σ για φορολογικό κώδικα από την Επιτροπή – Σημαντικές αλλαγές από το υπουργείο Οικονομικών

Ολοκληρώθηκε σε πρώτη ανάγνωση, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η επεξεργασία του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για τον εκσυγχρονισμό του «Κώδικα Φορολογικής

Δείτε επίσης