Ο Ερντογάν ακύρωσε τις σημερινές του υποχρεώσεις μετά τη χθεσινή του αδιαθεσία

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε την ακύρωση για λόγους υγείας τριών δημόσιων εμφανίσεών του που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα, ενώ απομένουν λιγότερες από 20 ημέρες για τις προεδρικές εκλογές της 14ης Μαΐου.

Ο Ερντογάν είχε ήδη διακόψει χθες, Τρίτη, το βράδυ τηλεοπτική του συνέντευξη που μεταδιδόταν απευθείας, λόγω στομαχικών διαταραχών.

«Σήμερα, θα ξεκουραστώ στο σπίτι ύστερα από σύσταση των γιατρών μου», ανέφερε ο Ερντογάν, 69 ετών, στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να συναντηθούμε με τους αδελφούς μας του Κιρίκαλε, Γιοζγκάτ και Σίβας (σ.σ. Σεβάστεια) σήμερα. Ζητώ συγγνώμη από όλους», έγραψε ο Ερντογάν, αναφερόμενος στις περιοχές της κεντρικής Ανατολίας όπου είχε προγραμματιστεί να μεταβεί.

Ο Τούρκος πρόεδρος είχε ήδη εκφωνήσει τρεις ομιλίες χθες στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, καθώς πλησιάζουν οι προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της 14ης Μαΐου, που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις εμφανίζονται αμφίρροπες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δ. Κουτσούμπας: Κριτήριο ψήφου υπέρ του ΚΚΕ η μη στήριξη ή ανοχή σε όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αδ. Γεωργιάδης: Νέα μείωση στη συνολική άξια του «καλαθιού του νοικοκυριού»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΕΘΝΗ

Κίεβο και Μόσχα αλληλοκατηγορούνται για την ανατίναξη υδροηλεκτρικού φράγματος στην Ουκρανία – Εκκενώνονται δεκάδες οικισμοί – Συνεδριάζει το ουκρανικό Συμβούλιο Ασφαλείας

Το υδροηλεκτρικό φράγμα της Καχόβκα, το οποίο βρίσκεται στις ζώνες της περιφέρειας της Χερσώνας στη νότια