Δήμος Καλαμάτας: Συνάντηση μελών του συνδυασμού του Βασίλη Τζαμουράνη

/

Συνάντηση νέων και παλιών μελών, υποψήφιων και φίλων του συνδυασμού του Βασίλη Τζαμουράνη, ο οποίος θα διεκδικήσει τον Δήμο Καλαμάτας με μια διευρυμένη παράταξη στις εκλογές του Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο ξενοδοχείο «Rex».

Η ανοιχτή αυτή εκδήλωση, πέρα από μια πρώτη γνωριμία μεταξύ παλαιότερων και νέων μελών, είχε και ουσιαστικό χαρακτήρα, καθώς περισσότεροι από τους μισούς παρευρισκόμενους πήραν το λόγο  με τοποθετήσεις και παρεμβάσεις. Το κλίμα ήταν θερμό, φιλικό, ενωτικό αλλά και βαθιά πολιτικό, καθώς ο συνδυασμός σύντομα θα παρουσιάσει και το πρόγραμμά του για την ανάπτυξη του Δήμου Καλαμάτας

Στόχος της νέας παράταξης, σύμφωνα με τον επικεφαλής Β. Τζαμουράνη, είναι η συνεχής διεύρυνσή της σε προγραμματική βάση – ώστε να δημιουργηθεί ένας ανοιχτός και πολυσυλλεκτικός συνδυασμός που, με την ευρεία συμμετοχή των πολιτών, θα κάνει επιτέλους πραγματικότητα ένα οραματικό σχέδιο για την Καλαμάτα της νέας εποχής.

(Δελτίο Τύπου)

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χόρντουρ Μάγκνουσον: «Αν θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές, πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξεκινά στις 8 Μαΐου η λειτουργία της μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων στη Μεσσηνία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα χωρίς νερό: Ο Κοσμόπουλος δηλώνει ότι πολίτες του ζητούν να γίνει δήμαρχος – Αντιπεριφερειάρχης προτείνει να πίνουμε μπύρα – Πρώην αντιδήμαρχος ανησυχεί για τη συχνοουρία!

Μπορεί οι κάτοικοι της Καλαμάτας να έχουν ταλαιπωρηθεί από τις διακοπές νερού, ωστόσο, για ορισμένοι αιρετούς