Δημιουργική Πρωτοβουλία: Πέντε ακόμα νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο Θανάσης Βασιλοπουλος

/

Πέντε νέες υποψηφιότητες του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία» ανακοίνωσε την Παρασκευή (28/4) ο επικεφαλής της παράταξης και δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Πλέον, η παράταξη του κ. Βασιλόπουλου έχει ήδη ανακοινώσει 35 υποψηφιότητες, αριθμός εξαιρετικά μεγάλος για το χρονικό διάστημα που βρισκόμαστε, 6 μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι παρουσιάσεις υποψηφίων της Δημιουργικής Πρωτοβουλίας, όπως έγινε γνωστό σήμερα, θα συνεχιστούν μετά τη διεξαγωγή των Εθνικών εκλογών.

Η ομιλία Βασιλόπουλου και τα βιογραφικά των υποψήφιων

Κατά την παρουσίαση των 5 νέων υποψηφιοτήτων ο δήμαρχος Καλαμάτας σημείωσε:

«Σταθερά, όπως άλλωστε έχουμε ανακοινώσει, συνεχίζουμε τις παρουσιάσεις παλαιών και νέων μελών της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας».

Δημότες που συστρατεύονται μαζί μας, που ενώνουν δυνάμεις με στόχο να κάνουμε την Καλαμάτα, ένα Δήμο περισσότερο σύγχρονο, έξυπνο και φιλικό, έναν Δήμο που αξίζει να ζεις και να δραστηριοποιείσαι.

Καλωσορίζουμε σήμερα στην μεγάλη οικογένεια της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» συνδημότισσες με τις οποίες μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και έχουμε κοινούς στόχους για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Γιαννούλη Σταυρούλα

Η Σταυρούλα είναι απόφοιτος του πολυκλαδικού λυκείου Καλαμάτας στον τομέα «Λογιστικής και Οικονομίας». Είναι φοιτήτρια στο προπτυχιακό πρόγραμμα του τμήματος Φυσικής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Εργάζεται ως ιατρικός επισκέπτης για πολλά έτη για τους Νομούς Μεσσηνίας, Λακωνίας και Αρκαδίας.

Είναι εθελόντρια και συμμετέχει σε δράσεις ευαισθητοποίησης πρόληψης των αποκαλούμενων «τροχαίων  εγκλημάτων».

Είναι παντρεμένη με τον Σωτήρη Πιτσιλή, ιδιοκτήτη εργαστηρίου παρασκευής ζυμαρικών, με το οποίον έχει αποκτήσει ένα παιδί.

Καλαμουδάκου Αλεξάνδρα (Σάντυ)

Η Σάντυ είναι απόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητα Βρεφοκόμος – Παιδοκόμος και απόφοιτη της νοσηλευτικής σχολής του Δ.ΙΕΚ Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο κέντρο αποκατάστασης «ΔΙΑΠΛΑΣΗ».

Είναι εκλεγμένο μέλος στην Τοπική Κοινότητα Καλαμάτας, μέλος του Δ.Σ. της σχολικής επιτροπής μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, μέλος της επιτροπής τουρισμού και επιχειρηματικότητας του Δήμου Καλαμάτας.

Επίσης είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Φραγκοπήγαδο ‘Η Μεταμόρφωση Του Σωτήρος` και έχει έναν γιό.

Ξανθάκη Αθηνά

Η Αθηνά είναι Διπλωματούχος Γαλλικού  Ινστιτούτου & Μεταφραστικού & Τμήματος  Πολιτικών Επιστημών της Σορβόννης.

Η Κοινωνική και πολιτιστική της  δραστηριότητα είναι πλούσια καθώς έχει διατελέσει:

Μέλος Δ.Σ.  Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας, είναι Μέλος Δ.Σ. Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας,  Μέλος Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, Μέλος Λυκείου Ελληνίδων και Συλλόγου Κυριών Καλαμάτας, Μέλος Συλλόγου Μικρασιατών Καλαμάτας και Συλλόγου Λακώνων Μεσσηνίας.

Παράλληλα είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μάνης και παραρτήματος   Ένωσης Απανταχού Μανιατών. 

Σγουράκη Βασιλική (Βίκυ)

Η Βίκυ είναι απόφοιτος του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Καλαμάτας με ειδικότητα «βοηθός Νοσηλευτή» και απόφοιτη του Δημοσίου ΙΕΚ Καλαμάτας στην ειδικότητα «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης».

Έχει εργαστεί ως ιδιωτική υπάλληλος σε διάφορες επιχειρήσεις της πόλης μας και συνεχίζει να εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας και αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φαρις».

Στεφανίδου Κυριακή

Η Κυριακή είναι απόφοιτος του τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Πρόγραμμα «Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Έχει εργαστεί σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα επί σειρά ετών.

Ήταν Ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη λειτουργίας και προγράμματος εργαστηρίου δημιουργικής απασχόλησης στην Καλαμάτα. Σήμερα εργάζεται στα ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας.

Είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Μεσσηνίας «Η Νέα Ρωμανία».

Είναι παντρεμένη με το Νίκο Αγγελόπουλο, αναπληρωτή Διευθυντή του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εκτεταμένοι έλεγχοι από την Πυροσβεστική στη Μεσσηνία ενόψει αντιπυρικής περιόδου: Ισχυρές συστάσεις στους πολίτες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Γέφυρα ζωής» από το Ερρίκος Ντυνάν  με δωρεά οργάνων σε τέσσερις ασθενείς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για υδροδότηση της Καλαμάτας: Στόχος να αντιμετωπιστεί η αυξημένη ζήτηση του τριημέρου του Αγ. Πνεύματος – Και νέα εναλλακτική λύση για να μην υπάρξουν προβλήματα το καλοκαίρι

Στο ζήτημα των προβλημάτων υδροδότησης της Καλαμάτας, τα οποία ανέκυψαν στην πόλη τα δύο τελευταία 24ωρα,

Βασίλης Τζαμουράνης: Η αλαζονεία και οι συκοφαντίες δεν καλύπτουν την ανεπάρκεια – Η ύδρευση δεν ανήκει στις αρμοδιότητες του διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών

Στο ζήτημα της υδροδότησης της Καλαμάτας αναφέρεται με νέα ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Καλαμάτα_Μετά»