Μεσσηνία / ΣΥΡΙΖΑ: Περιοδεία του Αλέξη Χαρίτση σε Σκάλα, Βαλύρα και Κατσαρού

30 Απριλίου 2023

Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος στην περιφέρεια συζήτησε με κατοίκους ο Υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης κατά την διάρκεια της επίσκεψής του σε Σκάλα, Βαλύρα και Κατσαρού. Ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έγινε δέκτης της απόγνωσης των αγροτών-παραγωγών εξ’ αιτίας των κατακόρυφων αυξήσεων στο κόστος παραγωγής , την ενέργεια και τα καύσιμα, με άμεση επίπτωση στην τραγική μείωση των εισοδημάτων τους.Οι ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την άρνηση μέριμνας και ενισχύσεων προς τον αγροτικό κόσμο είναι πλέον αυταπόδεικτες και οδηγούν μαθηματικά στην περαιτέρω ερημοποίηση της υπαίθρου.

Ο Αλ. Χαρίτσης τόνισε για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, για την πολιτική αλλαγή και την δημιουργία προοδευτικής κυβέρνησης.

Για Δικαιοσύνη Παντού και Ανάπτυξη για όλους με σχέδιο και αποτελεσματικότητα, προς όφελος των κατοίκων της περιφέρειας που συνιστούν και τον αδύναμο κρίκο της κρίσης.

ΔΤ

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πιπίνα Κουμάντου: «Η Άνω Μεσσηνία, μπορεί να μην έχει θάλασσα, αλλά έχει άλλα συγκριτικά πλεονεκτήματα που πρέπει να αξιοποιηθούν»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά σηματοδοτεί το τέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτηση Χαρίτση προς τους υπουργούς Οικονομίας και Περιβάλλοντος για το «κυβερνητικό αλαλούμ με τις επιδοτήσεις στο ρεύμα»

Ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών, και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κατέθεσαν ο πρόεδρος και η γραμματέας της ΚΟ της Νέας Αριστεράς,

Επίσκεψη του Χάρη Δούκα στην Καλαμάτα: Με ενθουσιασμό έγινε δεκτός από φίλους και στελέχη του κόμματος ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Τον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχο Αθηναίων υποδέχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Καλαμάτα φίλοι και στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ο κ.

Δείτε επίσης