Μεσσηνία / ΣΥΡΙΖΑ: Περιοδεία του Αλέξη Χαρίτση σε Σκάλα, Βαλύρα και Κατσαρού

/

Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος στην περιφέρεια συζήτησε με κατοίκους ο Υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης κατά την διάρκεια της επίσκεψής του σε Σκάλα, Βαλύρα και Κατσαρού. Ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έγινε δέκτης της απόγνωσης των αγροτών-παραγωγών εξ’ αιτίας των κατακόρυφων αυξήσεων στο κόστος παραγωγής , την ενέργεια και τα καύσιμα, με άμεση επίπτωση στην τραγική μείωση των εισοδημάτων τους.Οι ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την άρνηση μέριμνας και ενισχύσεων προς τον αγροτικό κόσμο είναι πλέον αυταπόδεικτες και οδηγούν μαθηματικά στην περαιτέρω ερημοποίηση της υπαίθρου.

Ο Αλ. Χαρίτσης τόνισε για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, για την πολιτική αλλαγή και την δημιουργία προοδευτικής κυβέρνησης.

Για Δικαιοσύνη Παντού και Ανάπτυξη για όλους με σχέδιο και αποτελεσματικότητα, προς όφελος των κατοίκων της περιφέρειας που συνιστούν και τον αδύναμο κρίκο της κρίσης.

ΔΤ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πιπίνα Κουμάντου: «Η Άνω Μεσσηνία, μπορεί να μην έχει θάλασσα, αλλά έχει άλλα συγκριτικά πλεονεκτήματα που πρέπει να αξιοποιηθούν»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά σηματοδοτεί το τέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: «Πολιτική αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την ανατροπή της εικόνας – Να συζητήσουμε τα μεγάλα προβλήματα και τις προκλήσεις της χώρας»

«H εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου είναι κρίσιμη για την ελληνική κοινωνία και το πολιτικό μας σύστημα» δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για τη διακοπή νερού στην Καλαμάτα: «Η απελθούσα κυβέρνηση έπρεπε να έχει χρηματοδοτήσει με επιπλέον συμπληρωματική χρηματοδότηση το νέο αγωγό Φ800»

Ανακοίνωση, σχετικά με το πρόβλημα υδροδότησης της Καλαμάτας, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της