Δήμος Καλαμάτας: Σύσκεψη με τους εκπροσώπους κομμάτων για τη χρήση των κοινόχρηστων χώρων κατά την προεκλογική περίοδο

/

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, καλεί τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των συνασπισμών συνεργαζομένων κομμάτων σε κοινή σύσκεψη για την προεκλογική περίοδο.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 04 Μάιου 2023 και ώρα 14:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. (Αθηνών 99, Καλαμάτα).

Στη σύσκεψη θα συζητηθούν, η κατανομή των χώρων προεκλογικής προβολής και ο καθορισμός του τρόπου χρήσης των χώρων αυτών κατά την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια.

Η πρόσκληση, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, απευθύνεται κατά τα οριζόμενα του άρθρου 1 της υπ’ αριθμ. 8481/10.02.2022 απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών (ΦΕΚ 674/15.02.2022 τεύχος Β’).

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αλ. Τσίπρας: «Οι εκλογές με απλή αναλογική βγάζουν κυβέρνηση και δεν προσφέρονται για χαλαρή ψήφο- Θα εκπλαγείτε θετικά με την κυβέρνηση που θα σχηματίσω»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας: 5 ακόμα υποψήφιους παρουσίασε ο Θανάσης Βασιλόπουλος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Καλαμάτα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τον κόμβο «Φωτεινή» έως το Φιλοξένια για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης βλάβης σε αγωγό αποχέτευσης

Απόφαση για τη λήψη μέτρων (προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας), προκειμένου να εκτελεστούν επείγουσες εργασίες αποκατάστασης βλάβης σε

Διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες: Χωρίς προβλήματα η υδροδότηση της Καλαμάτας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Οι επόμενες κινήσεις της δημοτικής αρχής και η πολιτική «μάχη» με φόντο το νερό

Άντεξαν οι υποδομές υδροδότησης της Καλαμάτας την πίεση του τριημέρου, παρά το γεγονός ότι στη Μεσσηνιακή