Κύπελλο Ελλάδας: Εμπλοκή (και) με την AEL FC ARENA

Νέο πρόβλημα προέκυψε με την έδρα διεξαγωγής του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας. Μετά τη διαφωνία με τον δήμο Βόλου που οδήγησε σε ναυάγιο τη λύση του Πανθεσσαλικού σταδίου, ήτοι το γήπεδο που προέβλεπε η προκήρυξη της διοργάνωσης, η διοίκηση της Ομοσπονδίας στράφηκε στη γειτονική Λάρισα και το AEL FC ARENA.

Όμως κι εκεί υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα τέτοιας φύσης, ώστε θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο να υπερκεραστεί. Κατά συνέπεια η νέα εμπλοκή οδηγεί και σε νέα επιλογή έδρας, πάντοτε στην επαρχία και σε γεωγραφικά σημεία που κατά προσέγγιση να ισαπέχουν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τις πόλεις-έδρες των φιναλίστ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Δύο τέτοιες περιπτώσεις είναι το γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο κι εκείνο της Λαμίας, το «Αθανάσιος Διάκος».

Όσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η AEL FC ARENA, αρχικά διαπιστώθηκε από αυτοψία του Πυροσβεστικού Σώματος ότι υπάρχει ζήτημα πρόσβασης, πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας, ενώ το γήπεδο, που ανήκει σε ιδιώτη, φέρεται να μη διαθέτει την απαραίτητη άδεια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χειμωνιάτικο σκηνικό στην Καλαμάτα: Βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και ισχυροί άνεμοι την Τετάρτη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δ. Κουτσούμπας: Να επανέλθει η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση, με κατώτατο μισθό στα 850 ευρώ και ταυτόχρονη επαναφορά των τριετιών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ