ΕΠΟ: «Παρά την οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης, ο τελικός σε κάθε περίπτωση θα διεξαχθεί»

Για «οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης» της διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου κάνει λόγο η ΕΠΟ, μετά την τελευταία εξέλιξη με την έκθεση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, περί ελλείψεων στο σύστημα πυρόσβεσης της “ΑΕL FC ARENA”. Σε ανακοίνωσή της, η ομοσπονδία ξεκαθαρίζει ότι θα εξαντλήσει τα περιθώρια για τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε ουδέτερο γήπεδο, προσθέτοντας ότι «… ακόμα και αν η προσπάθεια παρεμπόδισης συνεχισθεί, ο τελικός σε κάθε περίπτωση θα διεξαχθεί».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά και ο φίλαθλος κόσμος γενικότερα, πρέπει να γνωρίζουν ότι η ΕΠΟ είναι αντιμέτωπη με μια οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης για την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου με το πρόσχημα της οπαδικής βίας, για την οποία η ΕΠΟ ούτε ευθύνη έχει ούτε δυνατότητα παρέμβασης.
Τελευταίο παράδειγμα, η έκθεση της πυροσβεστικής Λάρισας για ελλείψεις στο γήπεδο ΑΕL FC ARENA, στο οποίο αγωνίζεται κανονικά η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, για το πρωτάθλημα SL2, χωρίς η Πυροσβεστική να αντιδρά, ενώ η Περιφέρεια χορηγεί κανονικά άδεια τέλεσης των αγώνων της ομάδας αυτής.
Θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για την διεξαγωγή του Τελικού σε ουδέτερο γήπεδο και ακόμα και αν η προσπάθεια παρεμπόδισης συνεχισθεί, ο Τελικός σε κάθε περίπτωση θα διεξαχθεί.
Όσοι ευελπιστούν ότι θα πλήξουν την ΕΠΟ παρεμποδίζοντας την διεξαγωγή του Τελικού, τελικά, θα απογοητευθούν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαρίτσης: «Για τον ΣΥΡΙΖΑ η αντιμετώπιση της ακροδεξιάς είναι αξιακό ζήτημα – Η  κυβέρνηση αμφισβητεί ακόμα και τα στοιχεία του ΟΟΣΑ για τη μείωση των μισθών»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κυρ. Μητσοτάκης: ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25 να ζητήσουν συγγνώμη από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και να αναγνωρίσουν το λάθος τους

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ