Κυρ. Μητσοτάκης: Εμείς μιλάμε για το μέλλον και αφήνουμε τους άλλους να τσακώνονται για το παρελθόν και την Ελλάδα του 1981

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης. Είναι μία πρόταση διακυβέρνησης που απευθύνεται σε όλους. Από την πρώτη στιγμή, το 2019, είπα ότι ο σκοπός μου είναι να ενώσω τον ελληνικό λαό και να απευθυνθώ σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν. Τίμησα αυτή μου τη δέσμευση και δεν πρόκειται να υποκύψω τις τελευταίες 15 μέρες της προεκλογικής περιόδου στο παιχνίδι του διχασμού και της πόλωσης. Εγώ θα μιλώ για το μέλλον, αφήνω τους άλλους να μιλούν για το παρελθόν», ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τον χαιρετισμό του σε πολίτες στα Λεχαινά.

«Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για το μέλλον και όχι για το παρελθόν. Κι ας αφήσουμε κάποιους να ασχολούνται σε ποιον ανήκει -λέει- η παρακαταθήκη του Ανδρέα, να γυρνούν στο 1981. Εγώ θέλω να μιλάω για την Ελλάδα του 2023, για το πώς θα μειώσουμε φόρους, για το πώς θα μειώσουμε τις εισφορές και για το πώς θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, για το πώς θα βελτιώσουμε την υγεία, την παιδεία. Αυτά σας ενδιαφέρουν», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Και πρόσθεσε: «Αφήστε τους άλλους, λοιπόν, να τσακώνονται για το παρελθόν. Εμείς είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το μέλλον, για το σχέδιό μας, για μία Ελλάδα ισχυρή, μία Ελλάδα παραγωγική, μία Ελλάδα η οποία θα προσελκύει ξένες επενδύσεις. Μια Ελλάδα η οποία θα στηρίξει όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, όχι μόνο τον πρωτογενή τομέα αλλά και τον τριτογενή».

Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Αυτοδύναμη Ελλάδα, αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Σταθερά, τολμηρά, πάμε όλοι μαζί μπροστά και με το καλό να ξανάρθω στην περιοχή σας, πάλι ως πρωθυπουργός, για να εγκαινιάσουμε το μεγάλο έργο του Πάτρας-Πύργου, μαζί με πολλά άλλα τα οποία ακόμα έχουν να γίνουν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σερβία: Θρήνος στα χωριά που σκόρπισε τον θάνατο ο μακελάρης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πέντε ακόμα γυναίκες υποψήφιες με τη «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» παρουσίασε ο Θανάσης Βασιλόπουλος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ