Ολοταχώς για βουλευτική έδρα το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία – Σήμερα (19:30) η κεντρική ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Καλαμάτα

/

Στην Καλαμάτα θα βρεθεί το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε συγκέντρωση φίλων και ψηφοφόρων του κόμματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (19:30) στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας.

Έτοιμο για την ολική επαναφορά στη Μεσσηνία εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ, δεδομένου ότι όλες οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι θα καταφέρει, μετά από πολλά χρόνια, να εκλέξει βουλευτή στον Νομό.

Σημαντικός σταθμός στην πορεία προς τις κάλπες είναι η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Καλαμάτα (Παρασκευή / 19:30), καθώς αναμένεται να επιβεβαιωθεί η δυναμική του ΠΑΣΟΚ στον Νομό, αλλά και να δοθεί η απαραίτητη ώθηση, προκειμένου να ολοκληρωθεί η προσπάθεια εκλογής βουλευτή στον Νομό με επιτυχία.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέο μακελειό στη Σερβία με 10 νεκρούς και 15 τραυματίες – Συνελήφθη ο 21χρονος δράστης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο της Καλαμάτας για την εξειδίκευση σχεδίων οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών για λόγους προστασίας από πυρκαγιά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ