Γερονικολός για την ομιλία Ανδρουλάκη στην Καλαμάτα: «Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει στην κοινωνία, η Μεσσηνία θα έχει τη δική της προοδευτική φωνή στη Βουλή»

/

Δήλωση, με αφορμή τη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας, στην οποία ομιλητής ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης, έκανε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, Μενέλαος Γερονικολός. 

Αναλυτικά, ο κ. Γερονικολός σημειώνει: 

«Η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Καλαμάτα με ομιλητή τον Νίκο Ανδρούλακη έδειξε ότι η δημοκρατική παράταξη είναι εδώ, δυνατή και στη Μεσσηνία. 

Η συμμετοχή ανθρώπων κάθε ηλικίας έδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ διαθέτει βαθιές ρίζες στην κοινωνία, ότι παραμένει ο γνήσιος εκφραστής της προοδευτικής παράταξης. 

Ο παλμός της νέας γενιάς έδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εκφράσει τις αγωνίες, να δώσει ελπίδα και προοπτική σε κάθε νέα και νέο. 

Η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη και ο προγραμματικός του λόγος απέδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο, με σχέδιο και όραμα, να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις, να διασφαλίσει ένα γνήσια προοδευτικό “αύριο” για τον τόπο μας. 

Όσοι τα προηγούμενα χρόνια βρεθήκαμε στην πρώτη γραμμή, προκειμένου η σημαία του ΠΑΣΟΚ να παραμείνει ψηλά στη Μεσσηνία, η συγκέντρωση στην Καλαμάτα αποτελεί δικαίωση των αγώνων μας. 

Όσοι τα προηγούμενα χρόνια δώσαμε δύσκολες μάχες, τώρα έχουμε την ευθύνη να πάμε ακόμα πιο ψηλά το ΠΑΣΟΚ. 

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου, για εμάς που αγωνιζόμαστε με συνέπεια για το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία, δεν αποτελεί μόνο μια αναμέτρηση που το αποτέλεσμά της θα επιβεβαιώσει τη δυναμική επιστροφή του ΠΑΣΟΚ. 

Για εμάς, που διαχρονικά βρισκόμαστε στο πλευρό κάθε Μεσσήνιας και κάθε Μεσσήνιου, στόχος είναι ο Νομός να αποκτήσει και πάλι εκπροσώπηση στη Βουλή.

Η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Καλαμάτα έδειξε με σαφήνεια ότι το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει στην κοινωνία, προμηνύει ότι η Μεσσηνία θα έχει τη δική της προοδευτική φωνή στο Κοινοβούλιο».

Διάβασε και αυτό: Εντυπωσιακή συμμετοχή και παλμός στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην Καλαμάτα – Επίθεση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη και Τσίπρα [φωτογραφίες & video]

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέα Δημοκρατία: Δυναμικά συνεχίζει η Πιπίνα Κουμάντου – Συνάντηση με οδηγούς Ταξί – Επίσκεψη σε Πυλία, Φιλιατρά και Πολιανή

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έμεινε στον Παναθηναϊκό ο Ερνάντεζ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ