Νέα Δημοκρατία: Δυναμικά συνεχίζει η Πιπίνα Κουμάντου – Συνάντηση με οδηγούς Ταξί – Επίσκεψη σε Πυλία, Φιλιατρά και Πολιανή

/

Δυναμικά συνεχίζει την προεκλογική της δραστηριότητα η υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας με τη Νέα Δημοκρατία, Πιπίνα Κουμάντου.

Η κα Κουμάντου είχε τις προηγούμενες μέρες συνάντηση με επαγγελματίες οδηγούς και ιδιοκτήτες Ταξί.

Σε σχετική ανακοίνωση η υποψήφια της ΝΔ σημειώνει:

Τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί στο επάγγελμά τους ο αθέμιτος ανταγωνισμός, συζήτησαν ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί, με την υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, δικηγόρο, Πιπίνα Κουμάντου.

Η κα Κουμάντου, συναντήθηκε με ιδιοκτήτες και οδηγούς ταξί στην Καλαμάτα και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά κατά την εργασία τους, αλλά και τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους.

Οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές, έθεσαν ιδιαίτερα το ζήτημα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα σε τουριστικές περιοχές της Ελλάδας και κυρίως νησιά, από την επανεμφάνιση της πολυεθνικής εταιρίας Uber, από την οποία θεωρούν ότι γίνεται υποκλοπή του έργου τους.

Εξέφρασαν στην υποψήφια βουλευτή την έντονη ανησυχία τους για τα φαινόμενα αυτά, όπως και για τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις «πειρατικές» μεταφορές επιβατών και πως πρέπει οι έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες να είναι εντατικοί.

Επίσκεψη σε περιοχές της Πυλίας

Η κα Κουμάντου παράλληλα επισκέφθηκε περιοχές της Πυλίας, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής. Στο επίκεντρο των επαφών της υποψήφιας της ΝΔ βρέθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με το κόστος ζωής, αλλά και ζητήματα που αφορούν τις υποδομές των περιοχών που επισκέφθηκε.

«Οι κάτοικοι των χωριών σε Κυνηγού, Πήδασο, Χωματάδα, Μεσοχώρι, αλλά και στην Πύλο αναγνωρίζουν το αναμφισβήτητα θετικό πρόσημο που έχει προσδώσει στην περιοχή το CostaNavarino και η οικογένεια Κωνσταντακόπουλου. Παρατηρείται ωστόσο, απότομη αύξηση των ενοικίων των ακινήτων που υπάρχουν προς διάθεση στην περιοχή για μόνιμη κατοικία κι αυτό μαζί με το κόστος ζωής που έχει αυξηθεί λόγω του πληθωρισμού, δυσκολεύει τις ζωές των κατοίκων», σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση η κα Κουμάντου.

Αγία Μαύρα: Επίσκεψη Πιπίνας Κουμάντου σε Πολιανή και Φιλιατρά

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Κουμάντου συμμετείχε στον εορτασμό της Αγίας Μαύρας στην Πολιανή και στα Φιλιατρά.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Περιοδεία του Αλέξη Χαρίτση σε Αετό και Δώριο – Ενημέρωση για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γερονικολός για την ομιλία Ανδρουλάκη στην Καλαμάτα: «Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει στην κοινωνία, η Μεσσηνία θα έχει τη δική της προοδευτική φωνή στη Βουλή»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.