Περιοδεία του Αλέξη Χαρίτση σε Αετό και Δώριο – Ενημέρωση για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

/

Σε Αετό και Δώριο περιόδευσε ο υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης μαζί με κλιμάκιο συνυποψήφιων βουλευτών.

Ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών για το τεράστιο πρόβλημα ερημοποίησης της υπαίθρου.

Το υπέρογκο κόστος στην αγροτική παραγωγή, η υποβάθμιση των δομών πρωτοβάθμιας υγείας και η τραγική έλλειψη ιατρών στα περιφερειακά ιατρεία, η ανυπαρξία διοικητικών δομών και υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των πολιτών, το κλείσιμο και οι συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων, οδηγούν τους πολίτες και κυρίως τους νέους σε αναγκαστική μετακίνηση στα αστικά κέντρα.

Παράλληλα, σε όλες τις συζητήσεις που είχε ο κ. Χαρίτσης με αγρότες της περιοχής καταγράφηκε η απόγνωση τους για την συνεχιζόμενη εδώ και 2 χρόνια έλλειψη εργατών γης.

Ο Αλ. Χαρίτσης ενημέρωσε τους κατοίκους των κοινοτήτων για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που προβλέπει μεταξύ άλλων μέτρα για τον περιορισμό του κόστους παραγωγής και ελάφρυνση φορολογικών υποχρεώσεων που συνδέονται με αυτό, ενίσχυση της πρωτοβάθμιας Υγείας, μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών. Παράλληλα, επέκταση του επιδόματος μητρότητας από τους 4 στους 9 μήνες στις αυτοαπασχολούμενες αγρότισσες με δωρεάν ένταξη όλων των παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Μέτρα απολύτως απαραίτητα ώστε να αρχίσει να αντιμετωπίζεται η γήρανση του πληθυσμού και η εσωτερική μετανάστευση.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΝΔ: ΣΥΡΙΖΑ = Πολακισμός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέα Δημοκρατία: Δυναμικά συνεχίζει η Πιπίνα Κουμάντου – Συνάντηση με οδηγούς Ταξί – Επίσκεψη σε Πυλία, Φιλιατρά και Πολιανή

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: «Πολιτική αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την ανατροπή της εικόνας – Να συζητήσουμε τα μεγάλα προβλήματα και τις προκλήσεις της χώρας»

«H εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου είναι κρίσιμη για την ελληνική κοινωνία και το πολιτικό μας σύστημα» δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για τη διακοπή νερού στην Καλαμάτα: «Η απελθούσα κυβέρνηση έπρεπε να έχει χρηματοδοτήσει με επιπλέον συμπληρωματική χρηματοδότηση το νέο αγωγό Φ800»

Ανακοίνωση, σχετικά με το πρόβλημα υδροδότησης της Καλαμάτας, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της