ΣΥΡΙΖΑ: Περιοδεία του Αλέξη Χαρίτση σε Μερόπη, Οιχαλία και Κοπανάκι

/

Σε Μερόπη, Οιχαλία και στην αγορά του Κοπανακίου περιόδευσε την Κυριακή ο υποψήφιος Βουλευτής Μεσσηνίας και Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης. Ο Αλ. Χαρίτσης σε συζητήσεις που είχε με παραγωγούς ανέδειξε την προσφορά τους και τον μεγάλο κοινωνικό ρόλο που παίζουν οι λαϊκές αγορές, διατηρώντας χαμηλές τιμές για τους πολίτες, απέναντι στο κύμα ακρίβειας που πλήττει τα είδη τροφίμων πρώτης ανάγκης.

Και όλα αυτά, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, παρά το συμπιεσμένο κέρδος των παραγωγών εξαιτίας του υπέρογκου κόστους παραγωγής, αλλά και των εμποδίων  που όρθωσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη με σχέδιο νόμου, που μετατρέπει τις λαϊκές αγορές σε σούπερ-μάρκετ πλήττοντας κυρίως τους μικρούς παραγωγούς.

Επίσης, το πρωί της Κυριακής ο Αλ. Χαρίτσης επισκέφθηκε τον χώρο του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, όπου συζήτησε και συνεχάρη τα μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την εξαιρετική πρωτοβουλία της 5ης εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσαν.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Μεσσηνίας: Στο επίκεντρο ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση πυρκαγιών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας και τις ΤΟΜΥ επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας με τη ΝΔ Πιπίνα Κουμάντου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: «Πολιτική αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την ανατροπή της εικόνας – Να συζητήσουμε τα μεγάλα προβλήματα και τις προκλήσεις της χώρας»

«H εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου είναι κρίσιμη για την ελληνική κοινωνία και το πολιτικό μας σύστημα» δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για τη διακοπή νερού στην Καλαμάτα: «Η απελθούσα κυβέρνηση έπρεπε να έχει χρηματοδοτήσει με επιπλέον συμπληρωματική χρηματοδότηση το νέο αγωγό Φ800»

Ανακοίνωση, σχετικά με το πρόβλημα υδροδότησης της Καλαμάτας, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της