Ανακοίνωση-καταγγελία από το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, για μη δημοσίευση συνέντευξης του Γ. Βαρουφάκη σε απογευματινή εφημερίδα

Ανακοίνωση-καταγγελία κατά απογευματινής εφημερίδας και της ιδιοκτησίας της εξέδωσε το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει, «η γραπτή συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη στα “Νέα” και τον Δημήτρη Μανιάτη, συνέντευξη που η ίδια η εφημερίδα ζήτησε και ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη πρόθυμα παραχώρησε, δεν θα δημοσιευτεί ποτέ στην εφημερίδα. Ο λόγος είναι ότι ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε εντολή να κοπεί, γιατί δεν του άρεσε ο τρόπος που παρουσιάζεται σε προεκλογικό βίντεο του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη.

 Θυμίζουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας και ναυτιλιακού στόλου, έχει στα χέρια του το μονοπώλιο της διανομής του Τύπου μέσω της εξαγοράς της εταιρείας “‘Αργος”, και είναι ιδιοκτήτης του Μega Channel, του καναλιού που εξ ίσου αιφνιδίως “έκοψε” προγραμματισμένη εμφάνιση του υποψηφίου του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, Κλέωνα Γρηγοριάδη».

Συμπερασμαστικώς, «είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης της χώρας ότι για όλα αυτά δεν ιδρώνει κανένα θεσμικό αυτί. Το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη θα συνεχίσει να κατονομάζει και να αντιμάχεται με όλες τους τις δυνάμεις κάθε ολιγάρχη που κρατάει τη χώρα σε κατάσταση Κολομβίας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση, μετά το τέλος της οποίας παρατίθεται ολόκληρη η επίμαχη συνέντευξη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η συνεδρίαση της ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δύο νέες συλλήψεις, 53χρονου και 54χρονου, για την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ