Ο Βασίλης Τζαμουράνης και υποψήφιοι της «Καλαμάτας_Μετά»: Τίμησαν την Αντίσταση κατά του ναζισμού και τον Αγ. Χριστόφορο στο ΥΠ.ΚΤΕΛ

/

Στον εορτασμό των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού συμμετείχαν σήμερα το πρωί στελέχη της δημοτικής παράταξης «Καλαμάτα_Μετά» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Τζαμουράνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης, «στην επέτειο της 9ης Μαΐου 1945, μιας χαρμόσυνης ημέρας για την Ευρώπη που σηματοδοτεί τη νίκη κατά του ναζισμού και του φασισμού, παραστήκαμε στις τελετές της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής και στην πλατεία 23ης Μαρτίου της Καλαμάτας για τον εορτασμό των Εθνικών μας Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης, ώστε να αποδώσουμε τις οφειλόμενες τιμές στους αγωνιστές μας, αλλά και στα ανώνυμα θύματα της ναζιστικής βαρβαρότητας».

Επιπλέον, ο επικεφαλής και στελέχη της «Καλαμάτας_Μετά» παρέστησαν στη λειτουργία που τελέστηκε στο εκκλησάκι του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Μεσσηνίας, στη μνήμη του Αγίου Χριστοφόρου, δηλώνοντας σχετικά:

«Η παρουσία μας εδώ αποτελεί μικρό μόνο δείγμα της εκτίμησής μας στο πρόσωπο των οδηγών, που με τη χάρη του προστάτη αγίου τους αγωνίζονται καθημερινά για να προσφέρουν ασφαλή και ξεκούραστα ταξίδια, στους ντόπιους αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής μας».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαρά Κιουρή (ΣΥΡΙΖΑ): Επισκέψεις σε Φιλιατρά,  Γαργαλιάνους, Χώρα, Πυργάκι, Αμπελόφυτο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΚΚΕ: Περιβαλλοντικό και οικονομικό έγκλημα σε βάρος του λαού η διαχείριση των σκουπιδιών της Πελοποννήσου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα χωρίς νερό: Ο Κοσμόπουλος δηλώνει ότι πολίτες του ζητούν να γίνει δήμαρχος – Αντιπεριφερειάρχης προτείνει να πίνουμε μπύρα – Πρώην αντιδήμαρχος ανησυχεί για τη συχνοουρία!

Μπορεί οι κάτοικοι της Καλαμάτας να έχουν ταλαιπωρηθεί από τις διακοπές νερού, ωστόσο, για ορισμένοι αιρετούς