Διψήφιο ποσοστό και εκλογή βουλευτή ο στόχος του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία – Σήμερα η ανοιχτή συγκέντρωση του Μενέλαου Γερονικολού στην Καλαμάτα

/

Διψήφιο ποσοστό θεωρούν ότι θα καταγράψει και στη Μεσσηνία το ΠΑΣΟΚ τα στελέχη του, καθώς εκτιμούν ότι η αύξηση της εκλογικής του δύναμης στον Νομό θα είναι σημαντική. Με ανοιχτή συγκέντρωση του Μενέλαου Γερονικολού στην Καλαμάτα ολοκληρώνεται ο κύκλος των κεντρικών εκδηλώσεων των «πράσινων» υποψήφιων βουλευτών.

Ποσοστό που θα ξεπερνά το 10% εκτιμούν ότι θα λάβει το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία στελέχη του κόμματος.

Αν και εφόσον επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις και το ΠΑΣΟΚ καταγράψει ποσοστό που θα φτάνει ή θα ξεπερνά το 10% , ο δρόμος για την εκλογή βουλευτή στον Νομό θα είναι ορθάνοιχτος, όπως χαρακτηριστικά τα ίδια στελέχη του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν.

Ανοιχτή συγκέντρωση του Μενέλαου Γερονικολού

Με την ανοιχτή συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Μεσσηνίας, Μενέλαου Γερονικολού, ολοκληρώνονται οι κεντρικές εκδηλώσεις των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στον Νομό.

Η συγκέντρωση του κ. Γερονικολού θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας (15/5) στον πεζόδρομο της οδού Πανταζοπούλου, δίπλα από το Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε ισόβια κάθειρξη για «κατασκοπεία» καταδικάστηκε στην Κίνα Αμερικανός υπήκοος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για «επικίνδυνη  υποστελέχωση» του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Καλαμάτας μιλά το Σωματείο Ιατρών του ΕΣΥ στη Μεσσηνία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ