Μενέλαος Γερονικολός: «Σας καλώ να δώσετε ισχυρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ προκειμένου η δημοκρατική φωνή της Μεσσηνίας να ακουστεί και πάλι στο Κοινοβούλιο»

/

Σε μια εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μενέλαος Γερονικολός, κάλεσε τους προοδευτικούς πολίτες της Καλαμάτας να δώσουν τη μάχη της Κυριακή και να κάνουν την αλλαγή δυνατή.

Στον πεζόδρομο της οδού Πανταζοπούλου, στο κέντρο της Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτής Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ, Μενέλαου Γερονικολού.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Γερονικολός άσκησε σκληρή κριτική στα πεπραγμένα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα παρουσίασε την προγραμματική πρόταση του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα της Μεσσηνίας, ενώ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των «γαλάζιων» βουλευτών του Νομού. «Μπορούμε να είμαστε με εκείνους που κυβέρνησαν 4 χρόνια, που είχαν 4 βουλευτές στη Μεσσηνία, αλλά είχαν μηδέν προσφορά στον τόπο;» διερωτήθηκε ο κ. Γερονικολός απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ «Θα λάβει ισχυρή εντολή για να υπάρξει στη χώρα μια αληθινά προοδευτική κυβέρνηση», ενώ υπογράμμισε ότι η συμμετοχή στην συγκέντρωση «αποτελεί την πιο χειροπιαστή απόδειξη ότι ο δημοκρατικός κόσμος της Καλαμάτας, ο δημοκρατικός κόσμος της Μεσσηνίας έχει λάβει τις οριστικές του αποφάσεις, έχει πάρει στα χέρια του την υπόθεση της αλλαγής».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συγκέντρωση του κ. Γερονικολου έδωσαν το παρών μια σειρά από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και εκατοντάδες απλοί ψηφοφόροι του κόμματος στη Μεσσηνία.

Επιπλέον, κάτι που παρακάλεσε θετικά σχόλια ήταν το γεγονός ότι μετά από καιρό το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει στις ανοιχτές συγκεντρώσεις και στις συγκεντρώσεις με παλμό και συμμετοχή σημαντικού αριθμού πολιτών.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τις παραστάσεις του 29ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το παίρνει πάνω του ο Σαμαράς – Προετοιμασίες για εντυπωσιακή συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ