Το παίρνει πάνω του ο Σαμαράς – Προετοιμασίες για εντυπωσιακή συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας

/

Για μια μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση, με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, προετοιμάζεται η Νέα Δημοκρατία. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας και αναμένεται να προσελκύσει ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας από ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Ξεκίνησαν την Τρίτη οι προετοιμασίες για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατία στην Πελοπόννησο, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο (20:00) στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Οι προετοιμασίες δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει μεγάλη και εντυπωσιακή συγκέντρωση, με τη συμμετοχή ψηφοφόρων της από ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, προκειμένου η συγκέντρωση της ΝΔ να έχει επιτυχία, έχουν ήδη κινητοποιηθεί τα στελέχη του κόμματος σε ολόκληρη την περιοχή.

Η σκηνή από όπου ο Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει στην προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μενέλαος Γερονικολός: «Σας καλώ να δώσετε ισχυρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ προκειμένου η δημοκρατική φωνή της Μεσσηνίας να ακουστεί και πάλι στο Κοινοβούλιο»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πέγκυ Νίκα: «Στην καρδιά μας οι άνθρωποι που αγωνίστηκαν για ελευθερία»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.