Χαρίτσης: «Στόχος μας ο σχηματισμός  σταθερής, προοδευτικής κυβέρνησης μακράς πνοής, με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εκλογές της απλής αναλογικής»

/

«Στόχος μας είναι μια σταθερή, προοδευτική κυβέρνηση μακράς πνοής» δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης, στον τ/στOpenTV. Και πρόσθεσε: «Το ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις, είναι αν θέλουμε ή όχι την πλήρη διερεύνηση του σκανδάλου των υποκλοπών και την απόδοση ευθυνών». «Ο ελληνικός λαός βρίσκεται ακόμη στο σκοτάδι για ένα θέμα που άπτεται του πυρήνα του δημοκρατικού μας πολιτεύματος» σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Εδώ και μήνες έχουμε καταθέσει προτάσεις για την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση, την στήριξη του ΕΣΥ και την ασφάλεια των υποδομών. Μόνο μια προοδευτική κυβέρνηση μπορεί να δώσει λύσεις σε αυτά τα κρίσιμα ζητήματα από την σκοπιά της κοινωνικής πλειοψηφίας» υπογράμμισε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.

«2.8 δισ.είναι η ετήσια μεσοσταθμική αύξηση των φορολογικών εσόδων του κράτους κατά την τετραετία της ΝΔ» τόνισε ο κ. Χαρίτσης. «Ο ΟΟΣΑ κατέγραψε 7,5% μείωση του πραγματικού μισθού  στην χώρα μας γιαto2022. Ενώ η έρευνα του ΙΟΒΕ που παρουσιάστηκε την προηγούμενη βδομάδα δείχνει ότι η μείωση εισοδήματος των νοικοκυριών στην Ελλάδα κατά την πανδημία ήταν η μεγαλύτερη πανευρωπαϊκά».

«Επί ΝΔ έχουμε όξυνση των ανισοτήτων,  φορολογική επιβάρυνση των πολιτών, και μια πολιτική που ευνοεί τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα σε βάρος της κοινωνικής πλειοψηφίας» υπογράμμισε ο ΑΛ. Χαρίτσης. Και κατέληξε: «Για να αλλάξει αυτό απαιτείται πολιτική αλλαγή. Με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εκλογές της απλής αναλογικής και σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άστατος ο καιρός στην Καλαμάτα από το μεσημέρι της Τετάρτης και μετά [αναλυτικά η πρόγνωση]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Πιπίνα Κουμάντου στο Κέντρο Ημέρας Παιδιών & Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: «Πολιτική αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την ανατροπή της εικόνας – Να συζητήσουμε τα μεγάλα προβλήματα και τις προκλήσεις της χώρας»

«H εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου είναι κρίσιμη για την ελληνική κοινωνία και το πολιτικό μας σύστημα» δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για τη διακοπή νερού στην Καλαμάτα: «Η απελθούσα κυβέρνηση έπρεπε να έχει χρηματοδοτήσει με επιπλέον συμπληρωματική χρηματοδότηση το νέο αγωγό Φ800»

Ανακοίνωση, σχετικά με το πρόβλημα υδροδότησης της Καλαμάτας, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της