Στη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στην Καλλιρρόη οι δήμαρχοι της Μεσσηνίας

/

Τους δημάρχους, των οποίων οι δήμοι θα διαχειρίζονται τα απορρίμματά τους στην μονάδα της Καλλιρρόης, υποδέχθηκε την Πέμπτη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Παρόντες στην μονάδα της Καλλιρρόης ήταν οι δήμαρχοι Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης και Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου.

Παρόντες επίσης ήταν, μεταξύ άλλων, οι αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Ανδρέας Τσουκαλάς και Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Οργάνωσης, Δίκαιης Μετάβασης και ΣΔΙΤ απορριμμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλος, εκ μέρους δε της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ήταν ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλός της Γιώργος Αγραφιώτης, καθώς και ο Μπάμπης Χαραλαμπίδης Project Manager της ΣΔΙΤ Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Επί τόπου ήταν ακόμα εκπρόσωποι των Δήμων Πύλου – Νέστορος και Δυτικής Μάνης, όπως επίσης και υπηρεσιακοί παράγοντες, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και από μεσσηνιακούς δήμους.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αντώνης Σαμαράς από την Καλαμάτα: Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα της πατριωτικής ευθύνης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πιπίνα Κουμάντου: «Με τις νέες προσλήψεις, οι δημόσιες υπηρεσίες της Μεσσηνίας, πρέπει να ενισχυθούν με όσο το δυνατόν περισσότερους υπαλλήλους»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Καλαμάτα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τον κόμβο «Φωτεινή» έως το Φιλοξένια για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης βλάβης σε αγωγό αποχέτευσης

Απόφαση για τη λήψη μέτρων (προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας), προκειμένου να εκτελεστούν επείγουσες εργασίες αποκατάστασης βλάβης σε

Διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες: Χωρίς προβλήματα η υδροδότηση της Καλαμάτας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Οι επόμενες κινήσεις της δημοτικής αρχής και η πολιτική «μάχη» με φόντο το νερό

Άντεξαν οι υποδομές υδροδότησης της Καλαμάτας την πίεση του τριημέρου, παρά το γεγονός ότι στη Μεσσηνιακή