Εκλογές 2023 / Μεσσηνία: «Μάχη» για την πρωτιά στη Νέα Δημοκρατία – «Κλειδωμένες» οι πρώτες θέσεις σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

/

Ανακατατάξεις και στα πρόσωπα, τα οποία είναι υποψήφιοι βουλευτές Μεσσηνίας, θα προκαλέσει, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στελεχών των κομμάτων, η ψηφοφορία της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, οι εκτιμήσεις των στελεχών των κομμάτων για τα πρόσωπα που διεκδικούν τις πρώτες θέσεις στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ είναι οι πιο κάτω:

Νέα Δημοκρατία: Ανοιχτό φαίνεται ότι είναι το ζήτημα της πρωτιάς, δεδομένου ότι, όπως εκτιμούν στελέχη του κόμματος, ο Μίλτος Χρυσομάλλης διεκδικεί με αξιώσεις την πρώτη θέση από τον Γιάννη Λαμπρόπουλο.

ΣΥΡΙΖΑ: Το ακλόνητο φαβορί, σύμφωνα με τα στελέχη του κόμματος, είναι ο Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος φαίνεται ότι θα συγκεντρώσει και πάλι τους περισσότερους σταυρούς ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΑΣΟΚ: Στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο διεκδικεί με αξιώσεις μια βουλευτική έδρα στη Μεσσηνία, η πρώτη θέση, σύμφωνα με στελέχη του κόμματος, θα έχει το όνομα του Μενέλαου Γερονικολού, ο οποίος είναι ο μόνος από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ που τα προηγούμενα χρόνια είχε παρουσία στον Νομό.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο τίμησε σήμερα η Αθήνα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πέθανε το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το όχημα του πατέρα του

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ