Στο Πέραμα ψήφισε ο Γ. Βαρουφάκης

21 Μαΐου 2023

Από το Πέραμα, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης, προέβη αμέσως μετά στην εξής δήλωση: «Μαγική στιγμή πίσω από το μπλε παραβάν, εξασφαλίζει μια ελπίδα τίποτε παραπάνω. Μια ελπίδα κυρίαρχης απόφασης του λαού μας μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Τα λαϊκά εισοδήματα είναι λιγότερο από τα μισά από εκείνα που ήταν πριν από 13 χρόνια. Έχουμε “χάσει” σχεδόν ένα εκατομμύριο παιδιά που συνεχίζουν να φεύγουν στο εξωτερικό. Έχουμε δεκάδες χιλιάδες, για να μην πω εκατοντάδες χιλιάδες, που αυτή τη στιγμή δουλεύουν σε συνθήκες γαλέρας στη Ρόδο, στην Κρήτη, στα τουριστικά θέρετρα. Στους οποίους η εξουσία έχει στερήσει το δικαίωμα που εγώ είχα σήμερα, να ψηφίσω. Παρόλ’ αυτά η ελπίδα αυτή, πιστεύω, σήμερα να ευοδωθεί. Θα δώσει τη θέση της σε κάτι πιο στέρεο. Πάντως, μέχρι να τελειώσει η διαδικασία, καλές κάλπες σε όλες και όλους. Η Δημοκρατία είναι ατελής, κολοβή, αλλά είναι ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε. Θυσιάσθηκαν γενιές ολόκληρες, πρέπει να την κάνουμε πραγματική».

Απαντώντας σε ερώτηση για τα σενάρια της επόμενης ημέρας ανέφερε «πάντα η ζωή έχει Plan B» σημειώνοντας πως «δεν υπάρχουν αδιέξοδα, ιδίως στην πολιτική».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πέντε συλλήψεις για απόπειρα εξαγοράς ψήφων!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη Λαμία ψήφισε ο Δ.Κουτσούμπας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Βουλή: Ψηφίσθηκε το ν/σ για φορολογικό κώδικα από την Επιτροπή – Σημαντικές αλλαγές από το υπουργείο Οικονομικών

Ολοκληρώθηκε σε πρώτη ανάγνωση, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η επεξεργασία του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για τον εκσυγχρονισμό του «Κώδικα Φορολογικής

Δείτε επίσης