Κώστας Βλάσης: «Ευχαριστήσω τους πάνω από 14.000 Αρκάδες που με τίμησαν με την ψήφο τους»

/

Στο αποτέλεσμα των εκλογών αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Βλάσης.

Ο κ. Βλάσης σημειώνει στην ανακοίνωσή του:

«Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου απέδειξε περίτρανα πως οι πολίτες εμπιστεύτηκαν το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η μεγάλη νίκη της παράταξής μας κατέδειξε αυτό που πιστεύαμε και πιστεύουμε, την ανάγκη για μια ισχυρή αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα οδηγήσει την Πατρίδα σ’ ένα μέλλον ασφάλειας κι ευημερίας. Συνεχίζουμε με σύνεση, ταπεινότητα και πίστη στις αρχές και στις αξίες μας για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε, για να προχωρήσουμε σταθερά και τολμηρά μπροστά!

Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία ήταν ξεκάθαρη και στην Αρκαδία μας και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους Αρκάδες όσο και τους συνυποψηφίους μου για τον αγώνα τους.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά κάθε έναν από τους πάνω από 14.000 Αρκάδες, που με τίμησαν με την ψήφο τους. Δεσμεύομαι ότι θα πορευθώ με εντιμότητα, υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά, όπως έχω κάνει από την πρώτη στιγμή και για όλα αυτά τα χρόνια. Η Αρκαδία και οι Αρκάδες θα είναι πάντα η πρώτη μου προτεραιότητα. Μαζί θα προχωρήσουμε δυνατά για μια Αρκαδία που αναπτύσσεται και προοδεύει, για μια Πατρίδα ισχυρή».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ογάν ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον Ερντογάν στον δεύτερο γύρο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Ευχαριστώ τους Μεσσήνιους για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.