Μεγάλη νίκη Χρυσομάλλη στη Μεσσηνία: Άφησε δεύτερο τον Λαμπρόπουλο και κέρδισε τη θέση του βουλευτή – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρωτιά [video]

/

Ο Μίλτος Χρυσομάλλης είναι ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι για την πρώτη θέση στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, καθώς επικράτησε τελικά του Γιάννη Λαμπρόπουλου.

17.117 σταυρούς συγκέντρωσε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης και τελικά είναι εκείνος που καταλαμβάνει τη μια από τις δύο έδρες που αντιστοιχούν στη ΝΔ στον Νομό.

Δεύτερος, ανάμεσα στους υποψήφιους της ΝΔ που εκλέγονται με σταυρό προτίμησης, έρχεται ο Γιάννης Λαμπρόπουλος με 16.995, ο οποίος σε αυτές τις εκλογές δεν εκλέγεται βουλευτής. Στην Τρίτη θέση βρέθηκε ο Περικλής Μαντάς (12.397 σταυροί), στην τέταρτη η Μαριλένα Γυφτέα (6.235 σταυροί), στην πέμπτη η Πιπίνα Κουμάντου (5.853 σταυρούς) και στην έκτη η Πέγκυ Νίκα (3.090 σταυρούς).

Υπενθυμίζεται ότι βουλευτής Μεσσηνίας εκλέγεται με τη Νέα Δημοκρατία ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά χωρίς σταυρό προτίμησης ως πρώην Πρωθυπουργός.

Πανηγυρικό κλίμα

H γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων προκάλεσε ικανοποίηση στους ψηφοφόρους του Μίλτου Χρυσομάλλη, οι οποίοι έσπευσαν στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή, προκειμένου να συγχαρούν τον κ. Χρυσομάλλη για τη νίκη του.

Δήλωση Χρυσομάλλη

Στις πρώτες δηλώσεις του, μετά τη γνωστοποίηση του αποτελέσματος, εμφανώς ικανοποιήμενος ο κ. Χρυσομάλλης, δήλωσε:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεσσηνία: «Ολική επαναφορά» στην αυτοδιοίκηση ψάχνει το ΠΑΣΟΚ – Στο «στόχαστρο» ήδη ο δήμος Πύλου – Νέστορος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.