Μεσσηνία: «Ολική επαναφορά» στην αυτοδιοίκηση ψάχνει το ΠΑΣΟΚ – Στο «στόχαστρο» ήδη ο δήμος Πύλου – Νέστορος

/

Σοβαρές ανακατάταξεις στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Νομού αναμένεται να προκαλέσουν τα ενισχυμένα ποσοστά που έλαβε το ΠΑΣΟΚ σε μια σειρά από μεγάλους δήμους της Μεσσηνίας.

Πρώτος δήμος που έχει μπει στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ είναι ο δήμος Πύλου – Νέστορος, όπου το ΠΑΣΟΚ διπλασίασε τις δυνάμεις του και κατέγραψε το μεγαλύτερο ποσοστό στον Νομό.

Συγκεκριμένα στον δήμο Πύλου – Νέστορος το ΠΑΣΟΚ έλαβε 16,94% έναντι 8,85% που είχε λάβει το 2019. Μάλιστα, το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ είναι μια «ανάσα» πίσω από αυτό του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έλαβε το 18,95% των ψήφων (29,49% το 2019).

Το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται ιδιαίτερα ισχυρό στο δήμου Πύλου – Νέστορος ήδη έχει ανοίξει την κουβέντα για την εκπροσώπησή του στις ερχόμενες εκλογές με ένα ψηφοδέλτιο που θα εκφράζει την αυτοδιοικητική του πρόταση. Μάλιστα, στις συζητήσεις που γίνονται έχουν μπει και πρόσωπα που θα μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος του εγχειρήματος ως επικεφαλής.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα στο δήμο Πύλου – Νέστορος υποψήφιοι είναι τρία πρόσωπα που προέρχονται από τη δεξιά (Παναγιώτης Καρβέλας, Δημήτρης Καφαντάρης, Δημήτρης Βρεττάκος), γεγονός που δημιουργεί μια ακόμα θετική πολιτική συνθήκη για το ΠΑΣΟΚ.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για βροχή προσεύχονται οι Ουρουγουανοί – Η πρωτεύουσα έχει νερό για μόλις 10 ημέρες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεγάλη νίκη Χρυσομάλλη στη Μεσσηνία: Άφησε δεύτερο τον Λαμπρόπουλο και κέρδισε τη θέση του βουλευτή – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρωτιά [video]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ