Σε Αίγυπτο και Κωνσταντινούπολη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδας στην Επιτροπή Διαλόγου Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών και σε Διορθόδοξο Συνέδριο

Σε πόλεις του εξωτερικού θα βρεθεί τις επόμενες μέρες ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος, δεδομένου ότι θα είναι ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδας στη Διεθνή Θεολογική Επιτροπή του επίσημου Διαλόγου μεταξύ Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου (30/5 – 8/6), ενώ αμέσως μετά (10 έως 17/6) θα συμμετάσχει σε Διορθόδοξο Επιστημονικό Συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των συνοδικών υποχρεώσεων του Μητροπολίτη Μεσσηνίας:

  1. Από 30 Μαΐου έως 8 Ιουνίου 2023 θα συμμετάσχει στην Διεθνή Θεολογική Επιτροπή του επίσημου Διαλόγου μεταξύ Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος.
  2. Από 10 έως 17 Ιουνίου 2023 θα συμμετάσχει σε Διορθόδοξο Επιστημονικό Συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη, ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος.
  3. Από 26 έως 30 Ιουνίου 2023 θα συμμετάσχει στις λατρευτικές και επιστημονικές εκδηλώσεις των ΚΘ’ Παυλείων της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος.
ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Μεσσήνης: Στο Ταμείο Ανάκαμψης έργο 2.800.000 ευρώ για τη βελτίωση δικτύου ύδρευσης μήκους 14 χιλιομέτρων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γραμματέας της Τ.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ: «Ιστορική στιγμή η εκλογή κομμουνιστή βουλευτή στη Μεσσηνία – Να γίνει υπόθεση κάθε Μεσσήνιου η επανεκλογή του»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑ