Δήμος Μεσσήνης: Στο πλευρό του Τσώνη ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Χριστοφιλόπουλος – Ανακοίνωση με αναφορές σε αδιαφάνεια και κακοδιαχείριση

/

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Τσώνη στηρίζει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Μεσσήνης, Νίκος Χριστοφιλόπουλος.

Αναλυτικά, σε σχετική του δήλωση ο κ. Χριστοφιλόπουλος σημειώνει:

«Κατανοώντας την κρισιμότητα αυτής της περιόδου και παρακολουθώντας τα δημοτικά πράγματα της πόλης μας θεωρώ ότι η σημερινή δημοτική αρχή του κ. Αθανασόπουλου αποδείχτηκε κατώτερη των προσδοκιών, ανεπαρκής και ανίκανη να υλοποιήσει σειρά ώριμων έργων με χρηματοδότηση (που είχαν ενταχθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή του κ.ΤΣΩΝΗ) και που έχει ανάγκη η πόλη μας και τα χωριά του Δήμου μας.

Αποδείχθηκε μια δημοτική αρχή που λειτούργησε χωρίς όραμα και συνεχίζει να λειτουργεί με σκοπό το «φαινεσθαι», παρά για την ουσία και το όφελος των πολιτών. Ο δήμος πρέπει να βγει από το τέλμα την αδιαφάνεια και την κακοδιαχείριση. Αποτελεί ευθύνη όλων μας η ουσία, η αξιοκρατία, η συνεργασία, η γνώση των θεμάτων του Δήμου να αποτελούν πρόταση για το μέλλον της Μεσσήνης.

Η ανάγκη για νέα αντίληψη για αλλαγή νοοτροπίας για ανατροπή της υφιστάμενης κατάστασης είναι έκδηλη. Η δημιουργία ενός ακηδεμόνευτου ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού σχήματος είναι επιβεβλημένη. Στην προσπάθεια αυτή με την παρούσα δήλωσή μου δηλώνω τη στήριξή μου στην υποψηφιότητα του Γεωργίου Τσώνη και τάσσομαι στη διάθεσή του, προκειμένου να συνενώσει όλες εκείνες τις δυνάμεις, που ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων και κομματικών επιλογών, θα πρέπει να συστρατευτούμε με ένα σκοπό: την πρόοδο του Δήμου μας και τη βελτίωση της ζωής των συνδημοτών μας».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Φύλλο και φτερό» ο δήμος Πύλου – Νέστορος: Στο μικροσκόπιο οι απίστευτες καταγγελίες του Ηλία Κανάκη κατά του Παναγιώτη Καρβέλα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παράταση της Ανθοκομικής του δήμου Καλαμάτας – Την ερχόμενη Κυριακή ο «λουλουδένιος περίπατος»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ