«Φύλλο και φτερό» ο δήμος Πύλου – Νέστορος: Στο μικροσκόπιο οι απίστευτες καταγγελίες του Ηλία Κανάκη κατά του Παναγιώτη Καρβέλα

/

Στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές έχουν περιέλθει οι καταγγελίες του επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία σε Κίνηση», Ηλία Κανάκη, σχετικά με τις πρακτικές του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα.

Στο «μικροσκόπιο» των ελεγκτικών αρχών έχουν μπει οι καταγγελίες του Ηλία Κανάκη, ο οποίος δημόσια έχει κατηγορήσει τον δήμαρχο Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, για μια σειρά από πράξεις που εγείρουν νομικά, πολιτικά και ηθικά ζητήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κανάκης έχει κατηγορήσει τον κ. Καρβέλα ότι έχει προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση σε προμηθευτή, ο οποίος είναι συγγενής άμεσου συνεργάτη του κ. Δημάρχου.

Επίσης, ο κ. Κανάκης έχει κατηγορήσει τον κ. Καρβέλα για εξυπηρετήσεις συγγενών, φίλων και γνωστών. «Όλοι γνωρίζουν ότι ο Παναγιώτης Καρβέλας αριστεύει στις απευθείας αναθέσεις και στις εξυπηρετήσεις συγγενών, φίλων και γνωστών», έχει σημειώσει δημόσια ο κ. Κανάκης.

Επιπλέον, ο κ. Κανάκης έχει κατηγορήσει τον κ. Καρβέλα και για το διορισμό συνεργατών του στο Δήμο. «Ο νέος γενικός γραμματέας του Δήμου Πύλου – Νέστορος είναι πρώτος ξάδελφος του δημάρχου και η σύζυγός του είναι έμμισθη δικηγόρος του δήμου και προϊσταμένη της Νομικής του Υπηρεσίας», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία σε Κίνηση».

Όλες οι καταγγελίες έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών αρχών, οι οποίες καλούνται να διαπιστώσουν αν όλα όσα έχει υποστηρίξει ο κ. Κανάκης για τον κ. Καρβέλα έχουν βάση.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κανάκης, αμέσως μετά τις πιο πάνω δηλώσεις και καταγγελίες, διορίστηκε αντιδήμαρχος από τον κ. Καρβέλα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην δοθεί συνέχεια στα ζητήματα που ο επικεφαλής της «Κοινωνίας σε Κίνηση» έθεσε.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στο αν ο κ. Κανάκης θα επιμείνει στις καταγγελίες του και αν θα προσκομίσει τα ανάλογα στοιχεία ή αν θα αποδειχθεί ότι η καρέκλα του αντιδημάρχου είναι ικανή να …σβήσει όσα έχει υποστηρίξει για τον προϊστάμενό του.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο στόχαστρο ξένων επενδυτών ακίνητα στην Καλαμάτα – Τι δείχνουν τα στοιχεία ψηφιακής εφαρμογής

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Μεσσήνης: Στο πλευρό του Τσώνη ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Χριστοφιλόπουλος – Ανακοίνωση με αναφορές σε αδιαφάνεια και κακοδιαχείριση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ