Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα χωρίς νερό: Ο Κοσμόπουλος δηλώνει ότι πολίτες του ζητούν να γίνει δήμαρχος – Αντιπεριφερειάρχης προτείνει να πίνουμε μπύρα – Πρώην αντιδήμαρχος ανησυχεί για τη συχνοουρία!

/

Μπορεί οι κάτοικοι της Καλαμάτας να έχουν ταλαιπωρηθεί από τις διακοπές νερού, ωστόσο, για ορισμένοι αιρετούς της αυτοδιοίκησης, νυν και πρώην, φαίνεται ότι αυτή η ώρα είναι κατάλληλη για να κάνουν …πλακίτσα!

Να …διασκεδάσουν τους κατοίκους της Καλαμάτας επιχειρούν αιρετοί της αυτοδιοίκησης, καθώς οι αντιδράσεις τους, με αφορμή τις διακοπές νερού, ξεπερνούν τα ανέκδοτα.

Η δήλωση Κοσμόπουλου

Ξεχωριστή θέση σε όσα τραγελαφικά συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες καταλαμβάνει η δήλωση του Βασίλη Κοσμόπουλου ότι πολίτες επικοινωνούν μαζί του και του ζητούν να ενεργήσει, προκειμένου να υποκαταστήσει, αυτός και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του, τη δημοτική αρχή!

«Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε δεκάδες συμπολίτες μας, που επικοινώνησαν με τους δημοτικούς μας Συμβούλους και τον Βασίλη προσωπικά ζητώντας να ενεργήσουν, υποκαθιστώντας τη δημοτική αρχή», σημειώνεται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της παράταξης «Καλαμάτα Μπροστά» στα κοινωνικά δίκτυα.

Ευτυχώς, ο κ. Κοσμόπουλος σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι δεν αποδέχεται τις προτροπές των πολιτών, βάζοντας τέλος στις ορέξεις των πολιτών για «πραξικόπημα του νερού».

«Για λόγους αρχής, με την πεποίθηση ότι στο πεδίο της μάχης πρέπει να βρίσκονται μόνο οι μαχητές και έχοντας εμπιστοσύνη στους τεχνικούς, παρακολουθήσαμε διακριτικά την πρόοδο των εργασιών», δηλώνει καθησυχάζοντας ο κ. Κοσμόπουλος.

Οι μπύρες της Άννας Καλογεροπούλου και οι ανησυχίες του Δημήτρη Μπούχαλη

Την ίδια στιγμή, η εκ Μεσσηνίας αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και στενή συνεργάτιδα του πρώην δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, δείχνοντας την ικανότητά της να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών, προτρέπει τους κατοίκους της Καλαμάτας τις επόμενες δύσκολες μέρες να πίνουν μπύρες!

Σημειώνει χαρακτηριστικά η κα Καλογεροπούλου σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα:

Κορυφαίο, επίσης, είναι το σχόλιο του πρώην αντιδημάρχου Καλαμάτας, Δημήτρη Μπούχαλη, επίσης επί χρόνια στενού συνεργάτη του πρώην δημάρχου Καλαμάτας.

Ο κ. Μπούχαλης, σχολιάζοντας την ανάρτηση της κας Καλογερούπουλου, εκφράζει την ανησυχία του για τις παρενέργειες της κατανάλωσης μπύρας, αλλά και για τα …καζανάκια:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Βουλιαγμένη σόκαρε την Μπρέσια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σταδιακή επαναφορά της υδροδότησης στην Καλαμάτα – Τεράστια η ζημιά στη δεξαμενή του Πηδήματος – Νέα διακοπή την Πέμπτη στις 23:30

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Αντιδράσεις για τη λειτουργία της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στη Μεσσηνία: Στους δρόμους οι κάτοικοι της Καλλιρρόης – Παρέμβαση του υποψήφιου περιφερειάρχη του ΚΚΕ

Τη διαμαρτυρία τους για τη λειτουργία της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων, η οποία λειτουργεί στην περιοχή της