Χαρίτσης: «Πολιτική αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την ανατροπή της εικόνας – Να συζητήσουμε τα μεγάλα προβλήματα και τις προκλήσεις της χώρας»

/

«H εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου είναι κρίσιμη για την ελληνική κοινωνία και το πολιτικό μας σύστημα» δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA». Και πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό να επαναφέρουμε την δημόσια συζήτηση στην προγραμματική αντιπαράθεση και τις πολιτικές θέσεις των κομμάτων».

«Προχωράμε μπροστά λαμβάνοντας υπόψη το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου. Και αυτό σημαίνει τεκμηριωμένη, προγραμματική αντιπαράθεση με την ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, που είναι ο πολιτικός μας αντίπαλος» τόνισε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.  

«Διεκδικούμε κάθε ψήφο που μπορούμε να κερδίσουμε, για να αποτρέψουμε το ενδεχόμενο μιας σκληρά νεοφιλελεύθερης και σκληρά αυταρχικής κυβέρνησης ΝΔ» ξεκαθάρισε ο κ. Χαρίτσης. «Παρουσιάζουμε ένα ολοκληρωμένο, εναλλακτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης. Με συγκεκριμένες προτάσεις για όλα τα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα που απασχολούν το παρόν και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας». 

«Η περίοδος του αναστοχασμού και της ανασύνταξης δυνάμεων έληξε. Έχει ξεκινήσει η πολιτική  αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για τη διακοπή νερού στην Καλαμάτα: «Η απελθούσα κυβέρνηση έπρεπε να έχει χρηματοδοτήσει με επιπλέον συμπληρωματική χρηματοδότηση το νέο αγωγό Φ800»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Σάββατο ξεκινούν οι εργασίες του συνεδρίου της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος στην Καλαμάτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ