Μήνυμα του Δ. Καφαντάρη στους μαθητές: «Μην σταματάτε να ονειρεύεστε – Ο τόπος μας έχει ανάγκη τις νέες ιδέες και το καθαρό σας βλέμμα»

/

Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, σχετικά με τις πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίες ξεκινούν αύριο για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων, έκανε ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ και υποψήφιος δήμαρχος Πύλου – Νέστορος.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του σημειώνει ο κ. Καφαντάρης:

Θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές, οι οποίοι αύριο ξεκινούν μια πολύ σημαντική προσπάθεια με την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων εισαγωγής στα εκπαιδευτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Γνωρίζοντας και ο ίδιος, πατέρας δύο παιδιών, που βίωσε την αγωνία και την πίεση που αισθάνονται, θα ήθελα να τους παρακινήσω να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους αλλά να έχουν πάντα στο μυαλό τους ότι πρόκειται για μια μόνο μάχη και θα υπάρξουν πολλές ακόμα στο στίβο της ζωής.

Οι μαθητές του Δήμου μας δίνουν τον δικό τους αγώνα για να κερδίσουν μια θέση στο επιστημονικό γίγνεσθαι της χώρας μας.

Μην σταματάτε να ονειρεύεστε και να διεκδικείτε την εκπλήρωση των ονείρων σας.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη τις νέες ιδέες και το καθαρό σας βλέμμα.

Τις θερμότερες ευχές μου για την επίτευξη των στόχων σας.

Καλή δύναμη στους γονείς και στους καθηγητές, αρωγούς και υποστηρικτές των μαθητών.

Είμαστε όλοι δίπλα σας.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όπου δεν μπορεί ο δήμος μπορούν οι ιδιώτες: Δωρεάν χώρος στάθμευσης από σήμερα στην Κορώνη με πρωτοβουλία του Δημήτρη Βρεττάκου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για την υδροδότηση της Καλαμάτας: Αποκλειστικά υπεύθυνη για το τεράστιο πρόβλημα που προέκυψε είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ