Με δικά του μέσα και προσωπικό θα μεταφέρει ο δήμος Καλαμάτας τα απορρίμματα στην Καλλιρρόη

/

Με δικά του μέσα και προσωπικό, ο Δήμος Καλαμάτας θα μεταφέρει τα απορρίμματά του προς την Μονάδα Επεξεργασία Απορριμμάτων στην Καλλιρρόη.

Αυτό επιβεβαίωσε την Πέμπτη (1/6), ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος είχε συνάντηση με εργαζόμενους της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων και Οχημάτων, στα συνεργεία του Δήμου.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του ο κ. Βασιλόπουλος ανέφερε:

«Από τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 ξεκινά πραγματικά μια νέα εποχή για το Δήμο Καλαμάτας, καθώς θα σταματήσουν απορριμματοφόρα να πηγαίνουν στη θέση Μαραθόλακκα. Η Μαραθόλακκα που υποστήριξε την αναπτυξιακή προοπτική το Δήμου, η πολύπαθη Μαραθόλακκα θα σταματήσει πλέον να λειτουργεί. Είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε ένα διαγωνισμό μεταφοράς των απορριμμάτων -που είχε μεγάλο κόστος-, ωστόσο διαπιστώθηκε στην πράξη ότι ενδεχομένως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε και μόνοι μας, καθώς ο Δήμος Καλαμάτας έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια όλο το στόλο των απορριμματοφόρων του.  Θα τα καταφέρουμε, άλλωστε γι’ αυτό είχα και μια συνάντηση με τους εργαζόμενους, τους οδηγούς του Δήμου».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταθμός Μεταφόρτωσης που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του Δήμου βρίσκεται ήδη σε διαγωνιστική διαδικασία, μέσω του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου, έχοντας εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και το σύνολο των απαραίτητων αδειοδοτήσεων.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανακοίνωση Μάκαρη για τις διακοπές νερού: Λύσεις μακράς πνοής για την ύδρευση της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σοβαρό τροχαίο στην Καλαμάτα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσυκλέτα – Στο νοσοκομείο νεαρός άνδρας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ευάγγελος Ανδροβιτσανέας, υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης: Μπορούμε να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητα, με απλές κινήσεις και μακριά από μικροπολιτικές

Σε ερωτήσεις του ΑΠΕ απάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Ευάγγελος Ανδροβιτσανέας. Αναλυτικά η συνέντευξη του