ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για την υδροδότηση της Καλαμάτας: Αποκλειστικά υπεύθυνη για το τεράστιο πρόβλημα που προέκυψε είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας

/

Την κυβέρνηση της ΝΔ θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνη, για τα προβλήματα υδροδότησης της Καλαμάτας, ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας σημειώνεται:

«Η πόλη της Καλαμάτας ζει τις τελευταίες ημέρες σκηνές τριτοκοσμικού κράτους. Η έλλειψη νερού μετά τη βλάβη της δεξαμενής στο Πήδημα και τις διακοπές της υδροδότησης της πόλης, έγινε εφιάλτης για νοικοκυριά, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες καθοριστικής σημασίας.

Η αβεβαιότητα για το τι μέλλει γενέσθαι προκαλεί μεγάλη ανησυχία. Αποκλειστικά υπεύθυνη για το τεράστιο πρόβλημα που προέκυψε είναι η κυβέρνηση της Ν.Δ. Επί υπουργίας του Αλέξη Χαρίτση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, από την άνοιξη του 2019, εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση του νέου αγωγού Φ800, ύψους 11.270.000 ευρώ, στο πλαίσιο του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι. Έτσι, θα επιτυγχανόταν η μεταφορά του νερού από τις πηγές Πηδήματος στην Καλαμάτα με ασφαλή και σύγχρονο τρόπο. Το έργο αυτό όμως, τόσο καίριας σημασίας για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή, έμεινε στάσιμο επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια! Η αδράνεια και η αδιαφορία του δήθεν επιτελικού κράτους της ΝΔ, όπως συνέβη και με τα άλλα σημαντικά έργα του νομού, είναι εξοργιστική και συνάμα αποκαλυπτική για τους δήθεν άριστους. Οι πολίτες θα κρίνουν αυτή την αδράνεια και την αδιαφορία. Οι αρμόδιοι όμως οφείλουν, χωρίς καθυστέρηση, να λύσουν το πρόβλημα που βασανίζει την πόλη και τους κατοίκους της. Επιλέγοντας άμεσα τη βέλτιστη λύση».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μήνυμα του Δ. Καφαντάρη στους μαθητές: «Μην σταματάτε να ονειρεύεστε – Ο τόπος μας έχει ανάγκη τις νέες ιδέες και το καθαρό σας βλέμμα»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι επιθεωρητές της UEFA προτείνουν αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα για την «υπόθεση Νεγκρέιρα»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ