Επτά επιπρόσθετες κλήσεις του Πογέτ στην εθνική

Κλήσεις σε επιπλέον επτά διεθνείς έκανε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γουστάβο Πογέτ για τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας της εθνικής ανδρών ενόψει των αγώνων με την Ιρλανδία και τη Γαλλία για τα European Qualifiers. Επιστρέφει στην εθνική ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Η τελευταία εμφάνιση του 22χρονου μέσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τη «γαλανόλευκη» ήταν τον περασμένο Νοέμβριο σε ένα φιλικό με τη Μάλτα.

Οι επτά τελευταίοι διεθνείς που κλήθηκαν στην προετοιμασία της εθνικής ανδρών από τον Γουστάβο Πογέτ είναι οι εξής: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Κώστας Τσιμίκας. Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Λημνιός, Βαγγέλης Παυλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι στο εν εξελίξει στάδιο προετοιμασίας της εθνικής συμμετέχουν ήδη οι εξής διεθνείς: Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εκατοντάδες ύποπτους ως κακοποιητές παιδιών σε διάστημα 8 δεκαετιών ταυτοποιεί έρευνα της ισπανικής καθολικής εκκλησίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Aλ. Τσίπρας: Να πάμε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για κοστολόγηση τα προγράμματά μας και μετά να έρθει σε debate ο κ. Μητσοτάκης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ