Την Τρίτη (6/6) τα αποκαλυπτήρια των μελετών για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

2 Ιουνίου 2023

Μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών για την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στον Δήμο Αθηναίων και το ανάδοχο σχήμα -την κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ, Μυτιληναίος- που θα αναλάβει την κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, σειρά παίρνουν πλέον οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στην ίδια περιοχή.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η δημοτική αρχή της Αθήνας, την προσεχή Τρίτη (6/6) στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο συνέντευξη Τύπου για την παρουσία των τελικών μελετών των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Ομίλου στον Βοτανικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Την Τρίτη 6 Ιουνίου στις 11 το πρωί, σε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο της Αθήνας θα γίνει η παρουσίαση των οριστικών μελετών των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, οι οποίες έχουν εγκριθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανησυχία και προβληματισμό για την προφυλάκιση του δημάρχου Χειμάρρας εκφράζει ο δικηγορικός κόσμος της Ελλάδας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παναθηναϊκός: Πενήντα δύο χρόνια από το «πράσινο» έπος του Γουέμπλεϊ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ με Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό

Χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα παραταχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Παναθηναϊκός παραμονές του δεύτερου αγώνα των playoffs της Euroleague με τη Μακάμπι Τελ

Δείτε επίσης