Δήμος Πύλου – Νέστορος: Το ΠΑΣΟΚ κλείνει την πόρτα στον δεξιό Καρβέλα – Ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος φαβορί για τη θέση του υποψήφιου δημάρχου – Στο τραπέζι και άλλα «δυνατά» ονόματα

/

Το ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό που κατέγραψε το ΠΑΣΟΚ στο δήμο Πύλου – Νέστορος στις εθνικές εκλογές έχει ανοίξει για τα καλά την κουβέντα στο εσωτερικό του κόμματος, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος, ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, αποτελεί το πρόσωπο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, προκειμένου να στηριχθεί από το ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η σχετική κουβέντα έχει ανοίξει με ένταση στον συγκεκριμένο δήμο, δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ στην περιοχή κατέγραψε ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ήδη έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο στήριξης του νυν δημάρχου Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτη Καρβέλα, καθώς το ΠΑΣΟΚ δεν επιθυμεί να ταυτιστεί με έναν δεξιό δήμαρχο.

Σημειώνεται ότι στο τραπέζι έχουν πέσει και άλλα ονόματα, τα οποία μπορούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις τον δήμο Πύλου – Νέστορος, ορισμένα εκ των οποίων, αν και εφόσον προχωρήσουν οι συζητήσεις, θα προκαλέσουν ιδιαίτερη αίσθηση. Ωστόσο, οι συζητήσεις με τα συγκεκριμένα πρόσωπα θα προχωρήσουν μόνο στην περίπτωση που ο κ. Φιλιππόπουλος δεν θελήσει να είναι υποψήφιος.

Η δήλωση υποψηφιότητας του κ. Φιλιππόπουλου ( πηγή: τηλεοπτικός σταθμός Best):

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με υπογραφή Τζαμουράνη μελέτη επισκευής της δεξαμενής υδροδότησης του δήμου Καλαμάτας – Αποκαλυπτικό έγγραφο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνελήφθη 81χρονος για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ