Με υπογραφή Τζαμουράνη μελέτη επισκευής της δεξαμενής υδροδότησης του δήμου Καλαμάτας – Αποκαλυπτικό έγγραφο

/

Μπορεί ο επικεφαλής της παράταξης «Καλαμάτα_Μετά» και υποψήφιος δήμαρχος της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, Βασίλης Τζαμουράνης, να ισχυρίζεται ότι κατά την θητεία του, ως Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Καλαμάτας, δεν είχε καμία σχέση με τα ζητήματα που σχετίζονται με την ύδρευση της πόλης, ωστόσο, επίσημα έγγραφα αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο!

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Κοινοτήτων Περιοχής Καλαμάτας, ο κ. Τζαμουράνης είχε άμεση σχέση με τα ζητήματα υποδομών υδροδότησης της πόλης, δεδομένου ότι μελέτη για την επισκευή της δεξαμενής του Πηδήματος φέρει την υπογραφή των Τεχνικών Υπηρεσιών, δηλαδή τη δική του.

Η απόφαση του Συνδέσμου Ύδρευσης:

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός «Καλαμάτα_Μετά», ο κ.Τζαμουράνης ισχυρίστηκε ότι κατά τη θητεία του στις Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου Καλαμάτας δεν είχε καμία σχέση με τα ζητήματα ύδρευσης.

Σημείωνε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο κ. Τζαμουράνης:

θα πρέπει να απαντήσουμε και σε ορισμένους «καλοθελητές» που με τρόπο δόλιο και συκοφαντικό σκέφτηκαν να πλήξουν την υποψηφιότητα του συνδυασμού μας, επιχειρώντας να συνδέσουν τα σημερινά προβλήματα στην ύδρευση με τη θητεία μου ως διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Διαδίδουν αυτά τα ψέματα, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι η ύδρευση δεν ανήκει στις αρμοδιότητες του διευθυντή Τ.Υ.! 

Το σύστημα υδροδότησης της Καλαμάτας υπάγεται στον Σύνδεσμο Ύδρευσης, μέλος του οποίου είναι ο Δήμος. Ο Σύνδεσμος διοικείται από ανεξάρτητο όργανο, το Διοικητικό του Συμβούλιο – ενώ διαθέτει και δικό του Τεχνικό Τμήμα.

Τα θέματα ύδρευσης και οι σχετικές ανάγκες της πόλης καλύπτονται από τη ΔΕΥΑΚ, πρόεδρος της οποίας έσπευσε να αναλάβει ο νυν δήμαρχος, κ. Βασιλόπουλος. Η ΔΕΥΑΚ διαθέτει λοιπόν δικό της Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και δική της Τεχνική Υπηρεσία και μηχανικούς».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε και την κατάκτηση του κυπέλλου Αγγλίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Πύλου – Νέστορος: Το ΠΑΣΟΚ κλείνει την πόρτα στον δεξιό Καρβέλα – Ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος φαβορί για τη θέση του υποψήφιου δημάρχου – Στο τραπέζι και άλλα «δυνατά» ονόματα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ευάγγελος Ανδροβιτσανέας, υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης: Μπορούμε να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητα, με απλές κινήσεις και μακριά από μικροπολιτικές

Σε ερωτήσεις του ΑΠΕ απάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Ευάγγελος Ανδροβιτσανέας. Αναλυτικά η συνέντευξη του