«Όχι» επιχειρηματιών στη μετατροπή του Επιμελητηρίου σε προεκλογικό κέντρο του Βαγγέλη Ξυγκώρου – Θέμα παραίτησης θέτουν ακόμα και μέλη της παράταξης του κ. προέδρου

/

Σοβαρές αναταράξεις στο εσωτερικό του Επιμελητηρίου της Μεσσηνίας προκαλεί η …κυοφορούμενη υποψηφιότητα του Βαγγέλη Ξυγκώρου στην αυτοδιοίκηση και στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Ακόμα και ζήτημα παραμονής του Βαγγέλη Ξυγκώρου στη θέση του προέδρου θέτουν μέλη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, καθώς, όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζουν, ο θεσμός δεν μπορεί και δεν πρέπει να εμπλακεί στην προεκλογική περίοδο της αυτοδιοίκησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας δημόσια έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος, ενώ στο παρασκήνιο δηλώνει ευθέως ότι προετοιμάζεται για την εκλογική αναμέτρηση του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Ωστόσο, μέλη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, ακόμα και της παράταξης του κ. Ξυγκώρου, εκφράζουν τον προβληματισμός τους, καθως θεωρούν ότι η εμπλοκή του προέδρου του Επιμελητηρίου εγείρει σοβαρά ζητήματα, που αφορούν τον ρόλο και την αποστολή του θεσμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο ζήτημα θα απασχολήσει έντονα το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, δεδομένου ότι αναμένεται το θέμα να τεθεί και επίσημα και να ζητηθεί από τον κ. Ξυγκώρο να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι πιο ισχυρές αντιδράσεις σημειώνονται στο εσωτερικό της παράταξης του κ. Ξυγκώρου, αφού επιχειρηματίες, που το προηγούμενο διάστημα στήριζαν τον κ. Πρόεδρο, εμφανίζονται χολωμένοι και έτοιμοι να αποσύρουν την εμπιστοσύνης τους.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Περίπου 500 Τούρκοι στρατιώτες θα ενισχύσουν τις δυνάμεις της KFOR στο βόρειο Κόσοβο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νεκρός 44χρονος σε τροχαίο στο Μενίδι – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Αντιδράσεις για τη λειτουργία της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στη Μεσσηνία: Στους δρόμους οι κάτοικοι της Καλλιρρόης – Παρέμβαση του υποψήφιου περιφερειάρχη του ΚΚΕ

Τη διαμαρτυρία τους για τη λειτουργία της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων, η οποία λειτουργεί στην περιοχή της