Διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες: Χωρίς προβλήματα η υδροδότηση της Καλαμάτας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Οι επόμενες κινήσεις της δημοτικής αρχής και η πολιτική «μάχη» με φόντο το νερό

/

Άντεξαν οι υποδομές υδροδότησης της Καλαμάτας την πίεση του τριημέρου, παρά το γεγονός ότι στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα βρέθηκαν χιλιάδες επισκέπτες. Διαψεύστηκαν τα σενάρια πανικού.

Επιτυχημένο ήταν το τεστ του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, δεδομένου ότι η Καλαμάτα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα υδροδότησης, παρά το γεγονός ότι στην πόλη βρέθηκαν χιλιάδες επισκέπτες.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές της περασμένης εβδομάδας σημειώθηκαν εκτεταμένες διακοπές στην υδροδότηση της πόλης, καθώς εντοπίστηκε μεγάλη ζημιά στη δεξαμενή του Πηδήματος.

Μάλιστα, με αφορμή το πρόβλημα υδροδότησης, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επιχείρησαν να δημιουργήσουν κλίμα πανικού, προκειμένου να πλήξουν πολιτικά τη δημοτική αρχή της Καλαμάτας. Εκ του αποτελέσματος, ωστόσο, αποδείχθηκε ότι όσοι επένδυσαν στη δημιουργία εντυπώσεων διαψεύστηκαν οικτρά.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στις επόμενες κινήσεις του δήμου Καλαμάτας, καθώς την τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθούν παρεμβάσεις που θα ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο τις υποδομές υδροδότησης, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ενταθούν οι προσπάθειες, που αφορούν την οριστική λύση του προβλήματος.

Παράλληλα, το ενδιαφέρον στρέφεται και στην πολιτική διαμάχη που έχει ξεσπάσει, με αφορμή την υδροδότηση της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι είναι η πρώτη συνεδρίαση του Οργάνου μετά την εμφάνιση των προβλημάτων υδροδότησης.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βατά τα θέματα των Πανελλαδικών στα Αρχαία, απαιτητικά σε Βιολογία και Μαθηματικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κίεβο και Μόσχα αλληλοκατηγορούνται για την ανατίναξη υδροηλεκτρικού φράγματος στην Ουκρανία – Εκκενώνονται δεκάδες οικισμοί – Συνεδριάζει το ουκρανικό Συμβούλιο Ασφαλείας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ