Καλαμάτα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τον κόμβο «Φωτεινή» έως το Φιλοξένια για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης βλάβης σε αγωγό αποχέτευσης

/

Απόφαση για τη λήψη μέτρων (προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας), προκειμένου να εκτελεστούν επείγουσες εργασίες αποκατάστασης βλάβης σε αγωγό αποχέτευσης ακαθάρτων επί της οδού Ναυαρίνου, εξέδωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας σημειώνεται ότι οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη ΔΕΥΑΚ, θα ξεκινήσουν την Τετάρτη (7/6 – 07:30 πμ) και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη (8/6).

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

α) Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων με κατεύθυνση προς Καλαμάτα, επί της οδού Ναυαρίνου, στο τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου από το ύψος του ξενοδοχείου «ΦΩΤΕΙΝΗ» έως το ύψος της εισόδου του ξενοδοχείου «FILOXENIA».

β) Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό που συμβάλλει κάθετα στην οδό Ναυαρίνου, στο βόρειο όριο του ξενοδοχείου «FILOXENIA».

Κατ’ εξαίρεση, θα επιτρέπεται η κυκλοφορία μόνο των οχημάτων άμεσης επέμβασης – εκτάκτου ανάγκης και των λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Διευθυντικό στέλεχος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης συνέλαβε το ΣΔΟΕ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ευάγγελος Ανδροβιτσανέας, υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης: Μπορούμε να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητα, με απλές κινήσεις και μακριά από μικροπολιτικές

Σε ερωτήσεις του ΑΠΕ απάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Ευάγγελος Ανδροβιτσανέας. Αναλυτικά η συνέντευξη του