Νέα εποχή για τον δήμο Καλαμάτας: Στη μονάδα της Καλλιρρόης από σήμερα το σύνολο των απορριμμάτων – Τέλος στη λειτουργία της Μαραθόλακκας

/

Σε μια νέα εποχή εισέρχεται ο δήμος Καλαμάτας, δεδομένου ότι από σήμερα (6/6) το σύνολο των απορριμμάτων του μεταφέρονται στη μονάδα διαχείρισης της ΤΕΡΝΑ στην Καλλιρρόη (δήμος Οιχαλίας). Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί το κλείσιμο της Μαραθόλακκας, στην οποία επι πολλά χρόνια γινόταν η εναπόθεση των σκουπιδιών της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας σημειώνεται:

Μία νέα εποχή έχει ξεκινήσει για το Δήμο Καλαμάτας στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Μετά την αρχική δοκιμαστική λειτουργία της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην Καλλιρρόη, από σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου 2023, ο Δήμος Καλαμάτας μεταφέρει εκεί, το σύνολο των απορριμμάτων του.

Η μεταφορά των απορριμμάτων του Δήμου Καλαμάτας προς τη ΜΕΑ της Καλλιρρόης γίνεται με ίδια μέσα και προσωπικό.

Τονίζεται, επίσης, ότι παύει η λειτουργία της Μαραθόλακκας -που για χρόνια εξυπηρέτησε τις ανάγκες της προσωρινής διαχείρισης- και εκκινούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την αποκατάσταση του χώρου.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Νέα φάση της ρωσικής επίθεσης» χαρακτηρίζει το Κίεβο την ανατίναξη του υδροηλεκτρικού φράγματος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η ΕΟΚ έστειλε στον αθλητικό εισαγγελέα τις καταγγελίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ευάγγελος Ανδροβιτσανέας, υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης: Μπορούμε να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητα, με απλές κινήσεις και μακριά από μικροπολιτικές

Σε ερωτήσεις του ΑΠΕ απάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Ευάγγελος Ανδροβιτσανέας. Αναλυτικά η συνέντευξη του