Αντιπαράθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα προβλήματα υδροδότησης της Καλαμάτας: Απαντήσεις Βασιλόπουλου – Πνίγηκε σε μια κουταλιά νερό ο Τζαμουράνης [video]

/

Το ζήτημα των προβλημάτων υδροδότησης, τα οποία παρουσιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Καλαμάτα, κυριάρχησε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας μεταφέρθηκε η αντιπαράθεση για τα προβλήματα ύδρευσης της Καλαμάτας, τα οποία παρουσιάστηκαν στην πόλη την περασμένη εβδομάδα, μετά την πρωτοφανή ζημιά που σημειώθηκε στη δεξαμενή του Πηδήματος.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, αναφέρθηκε στο χρονικό της υπόθεσης, αλλά και στις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής, προκειμένου να ξεπεραστεί με επιτυχία το σοβαρό πρόβλημα που ανέκυψε.

Παράλληλα, ο κ. Βασιλόπουλος, αναφέρθηκε και στο έργο της δημοτικής αρχής, που σχετίζεται με τα ζητήματα της ύδρευσης του δήμου Καλαμάτας, παραθέτοντας στοιχεία που αφορούν έργα και δράσεις που είτε εξελίσσονται, είτε έχουν εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Βασιλόπουλος, ο δήμος Καλαμάτας, κατά τη διάρκεια της θητείας του, έχει εξασφαλίσει πόρους που φτάνουν τα 55.000.000 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Τζαμουράνης, επικεφαλής της παράταξης «Καλαμάτα_Μετά» και βασικός αντίπαλος του κ. Βασιλόπουλου στις ερχόμενες εκλογές, δεν κατάφερε να απαντήσει στα ζητήματα που τον αφορούν, δεδομένου ότι οι απαντήσεις του για τις δικές του ευθύνες, ως πρώη διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών, δεν έπεισαν.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τζαμουράνης, παρότι προκλήθηκε πολλές φορές από τον κ. Βασιλόπουλο, δεν απαντήσε στο ερώτημα γιατί ο ίδιος δεν είχε θέσει ποτέ ζήτημα στο ΔΣ για τη δεξαμενή του Πηδήματος, την ίδια στιγμή που κατηγορεί όλους τους άλλους ότι γνώριζαν το πρόβλημα από το 2015.

Αναλυτικα η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Υποψήφιος με τον Πέτρο Τατούλη και τη «Νέα Πελοπόννησο» ο Χάρης Βγενής

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο μισθοφόρος του πρώην δημάρχου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ευάγγελος Ανδροβιτσανέας, υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης: Μπορούμε να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητα, με απλές κινήσεις και μακριά από μικροπολιτικές

Σε ερωτήσεις του ΑΠΕ απάντησε ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης, Ευάγγελος Ανδροβιτσανέας. Αναλυτικά η συνέντευξη του